Elroni reisirongFoto: ALAR TRUU
Reisimine
24. aprill 2015, 09:42

Remonttööd muudavad Elroni Tallinna-Narva suuna reiside sõiduplaani

Seoses remonditöödega Venemaa Oktoobriraudteel ning raudteejaamade renoveerimistöödega Tallinna-Narva liinil muutub aprillis ja mais idasuuna sõiduplaan. 

Eesti reisirongiliiklust korraldav Elron muudab seoses Venemaa Oktoobriraudteel toimuvate raudteeremonditöödega ja Tallinn-Narva liinile jäävate Sonda, Kabala, Vaeküla ning Kadrina jaamade renoveerimistööde tõttu aprilli lõpus ja mais idasuuna sõiduplaane.

"Seoses raudtee remonditöödega Venemaal, Oktoobriraudteel muutub ajavahemikel 8.-29. aprill ja 14.-29. mai Narva-Tallinna hommikuse reisi nr 223 sõiduplaan," ütles Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

"Remonttööde ajal väljub rong Narvast tavapärase kella 7.05 asemel pool tundi varem – kell 6.35, ka saabumisaeg Tallinnasse liigub varasemaks."

Mai Vahtriku sõnul on idasuuna (Tallinn-Narva ja Tallinn-Rakvere liinide) sõiduplaani muudetud ka 4.-12. maini toimuvate Sonda, Kabala, Vaeküla ning Kadrina jaamade renoveerimistööde tõttu.

"Taristuomanik AS Eesti Raudtee renoveerib 4.-12. maini Sonda, Kabala, Vaeküla ning Kadrina raudteejaamasid, mistõttu muutuvad nimetatud ajavahemikul Tallinn-Narva-Tallinn liinil reiside nr 220, 222, 223 ja 225 ning Tallinn-Rakvere-Tallinn liinil reiside nr 221 ja 224 sõiduplaanid," lausus Mai Vahtrik.

Muudetud väljumisajad on leitavad kodulehe sõiduplaani otsingust reisi kuupäeva sisestamisel.

8.-29. aprillini ja 14.-29. maini kehtivad muudatused leiab ka Elroni kodulehelt.