Eesti uudised

TÕMMATI NAHK ÜLE KÕRVADE? Ikeasse kandideerinud mees jäi ilma nii endisest kui ka lubatud ametikohast (4)

LISA KOMMENTAAR

Uuno Muuno1. juuli 2022, 09:26
Aga võib-olla need laotöölised ja saaliteenindajad läksid ka kõik projektijuhi kuulutuse peale sinna tööle algselt? Ega kõik ei saa töötuks jäämist endale lubada. Mida madalam palk, seda keerulisem on endale neid turvalisust tagavaid mitme kuupalga suuruseid sääste tekitada, millest kuulsad finantsgurud alati räägivad ja mida elementaarseks peetakse.
Lihtne30. juuni 2022, 23:03
See kandidaat ei soovinud lihtsalt ise müügitööd teha ja uusi kliente leida, arvas et käib lihtsalt seniste parimate klientidega kohvi joomas ja "kätt hoidmas"...
Asjatu hala30. juuni 2022, 19:00
Key account manager (võtmekliendi müügijuht) pole sugugi kehvem ametinimetus projektijuhi kohast :) Kuidas saab nii sõge olla, et sellisel teemal tüli üles keerutada? Mina sellist ei tahaks enda firmasse küll tööle. Tõesti arusaamatu, tean päris mitut, kes selliselt ametikohalt on sirgunud Eestis tuntud suurettevõtte tippjuhiks :)
Svenson30. juuni 2022, 17:50
Rootsi isandate jaoks oleme me ikka o rjad. Teeme, mis tahame. Nii nagu Rootsi pangadki - Baltikumi kliendid maksavad kinni Rootsi inimeste odavad eluasemelaenud jms... Seda saab teha, sest siinsed inimesed ei aja kunagi selga sirgu.