Ajakiri Käsitöö kutsub käsitöösõpru näitama oma töid, mis on valminud viimase 15 aasta jooksul ajakirjas Käsitöö ilmunud õpetuste järgi. Foto: Ajakiri Käsitöö
Uudised
16. oktoober 2020, 09:30

Ajakiri Käsitöö saab 15aastaseks! Üleskutse: saada oma valminud tööd konkursile veel kuni 18. oktoobrini!

1. novembril 2020 saab ajakiri Käsitöö 15aastaseks. Sel puhul kutsume kõiki käsitöösõpru näitama oma töid, mis on valminud viimase 15 aasta jooksul ajakirjas Käsitöö ilmunud õpetuste järgi. 

Konkursile on oodatud nii õmmeldud, kootud, tikitud kui ka heegeldatud esemed. Töö ei pea olema täpne koopia. Vastupidi! Ootame eriti just Käsitöö ajakirjast inspiratsiooni saanud näputöid, lubatud on kõik mugandused ja edasiarendused.

Pane tähele!
Tööd peavad olema tehtud käsitsi!

Lisa töö juurde inspiratsiooniks olnud Käsitöö number, oma töö valmimise lugu ja kasutatud töövõtete tutvustus ning oma nimi ja kontaktandmed.

Konkursil osalemiseks saada fotod ja info hiljemalt 18. oktoobriks 2020 e-posti aadressile [email protected]. Palun jälgi, et foto oleks selge ja pildistatud valgusküllases keskkonnas.

Konkursile laekunud töid on toimetusel õigus kasutada Käsitöö ajakirjas ja Käsitööga seotud publikatsioonides.

Ole kiire ja saada oma töö juba täna!

Lisainfo: [email protected]

Toimetusele on laekunud palju väga ilusaid töid, millest osa nüüd ka sinuga jagame. Ehk on ka sul veel peidus töid, mis on valminud Käsitöö õpetuste järgi? Pane need meie poole teele! 

Pliiatsitops

Hanna Juhkam on 12aastane ja õpib Mooste mõisakooli 7. klassis. Ta valmistas kevadise distantsõppe ajal toimunud projektinädalal pliiatsitopsi. Pliiatsitopsi õpetus ilmus Käsitöö 2017. aasta sügisnumbris.

Hanna Juhkam on 12. aastane ja õpib Mooste mõisakooli 7. klassis. Ta valmistas kevadise distantsõppe ajal toimunud projektinädalal pliiatsitopsi. Foto: erakogu

Pidulik kleit

Stella Saks on 17aastane. Ta ütleb enda kohta, et on veel algaja õmbleja ja tegemist on tema esimese piduliku kleidiga, mille ta on õmmelnud. Stella sai inspiratsiooni Käsitöö 2020. aasta augusti-septembrinumbrist, kus ilmus palju õpetusi suvekleitide kohta.

Stella sai inspiratsiooni Käsitöö 2020. aasta augusti-septembrinumbrist, kus ilmus palju õpetusi suvekleitide kohta. Foto: erakogu

Karupüksid

Ebe Valk on läbi aegade saanud Käsitöö ajakirjast väga palju inspiratsiooni – ajakirja eeskujul on valminud kampsunid, mütsid ja isegi karupüksid.  

Ebe Valk on läbi aegade saanud Käsitöö ajakirjast väga palju inspiratsiooni – ajakirja eeskujul on valminud kampsunid, mütsid ja isegi karupüksid. Foto: erakogu

Ebe Valk on kudunud ka laudlinu ja õmmelnud vardatasku. 

Ebe Valk on kudunud ka laudlinu ja õmmelnud vardatasku. Foto: erakogu

Kootud lina

Kaidy Burm on olnud Käsitöö kaasautor ning on teinud ajakirjast järele mitmeid esemeid. 

Kaidy Burmi heegeldatud lina. Foto: erakogu

Kihnu mustrid

Õie Merimaa avastas ajakirja Käsitöö enda jaoks alles hiljuti, kuid ta on juba jõudunud ajakirjast järele teha Kihnu käised, laste mütsi ja Kihnu sukad.

Õie Merimaa kootud Kihnu sukad. Foto: erakogu
Õie Merimaa kootud laste müts. Foto: erakogu
Õie Merimaa kootud Kihnu käised. Foto: erakogu