Jaago käsitöötalu, ajakiri Käsitöö ja TUUB esitavad sulle lustliku auhinnalise väljakutse „Suveks Seelik Selga“. Foto: Jaago käsitöötalu
Uudised
7. mai 2020, 10:37

Vahva väljakutse „Suveks Seelik Selga!“: osale ja võida auhindu!

Jaago käsitöötalu, ajakiri Käsitöö ja TUUB esitavad sulle lustliku auhinnalise väljakutse „Suveks Seelik Selga!“. Mängulise võistluse eesmärk on võimaldada sulle koroonamõtteist vaba kvaliteetset iseolemise ja isetegemise aega.

Niisiis esitame sulle üleskutse õmmelda, up-, re- või ümber disainida, kududa, heegeldada, ..., kasvõi kleepida ja värvida iseendale/sõbrannale/pisipiigale/lapselapsele/mehele
peatselt saabuvaks koroonavabaks (hoiame pöialt, eks!) ajaks seelik. Just selline, nagu ise soovid. Töö võistlustulle saatmiseks dokumenteeri lõpptulemus ehk valmis seelik (aga miks mitte ka teekond) pildi või videona, mille laed kommentaarina üles ürituse Facebooki lehele.

Mängureeglid:

  • Kõigepealt märgi end osalejaks ürituse Facebooki lehel.
  • Mõtle välja ja tee valmis oma seelik.
  • Seejärel postita hiljemalt 17. maiks kommentaarina oma valminud seelikust pilt, pildid või video. Kommentaari võid alustada kohe tegemise alguses ning seeliku edenedes üha täiendada ja pilte lisada.

Et lisaks uhiuuele imekaunile kehakattele väljakutsest veelgi suuremat lusti saada, on parimatele laekunud seelikufotodele ka auhinnad ja need on tõesti ägedad!

  • Jaago käsitöötalu paneb auhinnaks välja prii osalemise Jaago talu suvises või jõulueelses käsitööspaas.
  • Ajakirja Käsitöö auhind on ajakirja aastatellimus. Peale selle on kolmel parimal võimalus avaldada seeliku tegemisõpetus järgmises ajakirjanumbris.
  • Kolmas auhind on TUUB ‒ nutikas rõivaese iga naise garderoobis. TUUB sobib sinu uue seelikuga nagu valatult! Lisaks saavad kõik väljakutses oselejad spetsiaalse allahindluskoodi, millega kõik TUUBi tooted on osaleja jaoks soodsamad.

Kui Facebook ei ole sinu kanal, saada osalemissoov ja pilt/pildid otse aadressil [email protected], aga ole valmis neid ikkagi maailmaga jagama (postitame need sel juhul ürituse lehele ise).

Kui oled Instagrami kasutaja, lisa fotod nii seelikust kui selle valmimisest kindlasti ka Instasse, kasutades teemaviita #suveksseelikselga. Kui teed nii, siis arvestame, et annad sellega loa oma fotot repost'ida.

Et praeguse seisuga kehtib eriolukord 17. maini, siis täpselt sinnamaani kestab ka väljakutse. Kui eriolukord pikeneb, siis pikeneb ka lõpptähtaeg, aga mitte kauem kui 1. juunini, sest siis on küll suvi käes, olgu koroona või mitte.

Auväärt žürii koosneb kolmest hindajast: Jaago käsitöötalu, ajakirja Käsitöö ja TUUBi esindajast. Žürii virtuaalkoguneb hiljemalt nädala jooksul peale võistluse lõppu, selgitades võitja välja piltide võrdlemise, arutelu, vaidlemise ja nõustumise teel. Auhinnasaajad kuulutame välja hiljemalt seitse päeva peale eriolukorra lõppu.

Veelgi täpsemalt saad saad väljakutse kohta lugeda Jaago käsitöötalu kodulehelt siin.

Jaago käsitöötalu, ajakiri Käsitöö ja TUUB esitavad sulle lustliku auhinnalise väljakutse „Suveks Seelik Selga“. Foto: Jaago käsitöötalu