Sisuturundus
14. märts 2020, 21:25

Tähtis teadaanne – tõsta oma keha vastupanuvõimet viirustele!

Mitte kunagi varem pole olnud kogu rahval nii tähtis enda tervist ja immuunsust tugevana hoida. Meie esmasest enesehügieenist ja kätepesust teavad kõik, aga sellest, kuidas ja miks tõsta tervise vastupanuvõimet, ei kõnelda pea üldse.

Siinkohal püüame lihtsalt ja väga lühidalt tuua välja selle, kuidas ja miks peaks just nüüd tõstma enda immuunsust ning olema valmis selleks, et ükskõik, mis viirus ründab, põed selle läbi märkamatult – just nii nagu see terves organismis olema peaks. Nii on ka aktuaalse viirusega, mida ravitakse täpselt samamoodi nagu teisi viirushaigusi ja mis enamus inimestel kulgeb pea märkamatult.

Soovitame kuulata ja vaadata selles artiklis olevat videot, kus Dr Riina Raudsik räägib, kuidas olla terve ning Beautiful Me kehasalong näitab desinfitseerivaid erimeetmeid, mis on kasutusele võetud kõikides Beautiful Me kehasalongides.

Organismi tähtsaimaks kaitsjaks on lümfisüsteem, mis kulgeb veresoonkonna kõrval kogu meie kehas. Lümfisüsteem on saanud teenimatult vähe tähelepanu, kuigi see on tähtsaim meie terveks olemise ja terve püsimise juures. Järgnevalt teeme kiire ülevaate, mis on lümfisüsteem ning miks see on vajalik ja tähtis.

LÜMFISÜSTEEM

Inimese kehas on sadu lümfisõlmi, mis asuvad üle keha pealaest kuni põlvedeni välja. Lümfisõlmed on väikesed oakujulised näärmed, mis toodavad lümfotsüüte, filtreerivad kudedest kahjulikke aineid ning sisaldavad makrofaage, mis on rakud, mis seedivad rakujääke, patogeene ja muid võõrkehi.  Neid sõlmi ühendab lümfisoonte võrgustik, mis kulgeb sarnaselt veresoonkonnale üle meie keha. Nendes soontes voolab lümf ehk vedelik, mis moodustub siis, kui koevedelikud/vereplasma (enamasti vesi koos valkude ja muude lahustunud ainetega) voolab lümfisüsteemi. See sisaldab palju lümfotsüüte, mis on nakkusega võitlevad valged rakud. Lümf koosneb suures osas veest ja seepärast selgitame, miks vesi on tähtis süsteemi käimas hoidmiseks.

Suurim lümfisüsteemi organ on põrn, mis toimib verefiltrina. See kontrollib punaste vereliblede hulka ja verevarustust kehas ning aitab võidelda infektsioonidega. Kui põrn tuvastab veres potentsiaalselt ohtlikke baktereid, viirusi või muid mikroorganisme, loob see koos lümfisõlmedega valgeid vereliblesid, mida nimetatakse lümfotsüütideks ning mis toimivad kaitsjatena sissetungijate vastu. Lümfotsüüdid toodavad antikehi, et tappa võõrad mikroorganismid ja peatada nakkuste levik. Inimesed võivad elada ilma põrnata, kuid inimesed, kes on kaotanud põrna haiguste või vigastuste tõttu, on vastuvõtlikumad infektsioonidele.

Lümfisüsteemil puudub „pump“, mis seda sarnaselt südamele ringi pumpaks. Lümf liigub osaliselt veresoonkonnalt saadud impulsside mõjul, kuid suurim liikumapanev jõud on lihastel, ehk kehaline aktiivsus.

KUIDAS HOIDA JA TÕSTA IMMUUNSUST

Nagu eelpool selgeks sai, võitleb viirustega organismis lümfisüsteem. Aeglase lümfi liikumisega tekivad sageli probleemid, milleks on madal immuunsus ja suurenenud vastuvõtlikkus viirustele.

Üheks probleemiks võib olla ka vähene vesi lümfisüsteemis. Kui kehas on vähe vett, on lümfisüsteem viimaste hulgas, kuhu seda jagub. Selle tulemusena ei saa lümfisüsteem toimida korrektselt ega saa eemaldada viiruseid ja baktereid organismist, kuna puudub voolavus ja liikumine soontes.

Esimene soovitus: joo palju vett!

Soovituslikult mineraalidega ja aluselist, sest see on kehale ja rakkudele omasem ning toidab rakke. Tavalises kraanivees puuduvad mineraalid ning vesi võib jääda hoopis raku ümber ega toida rakku.

Õige vee joomisest saab lugeda veebiblogist SIIT!

Teiseks tähtsaks teguriks on panna lümfisüsteem liikuma. Seisev vesi läheb halvaks!

Metsas jalutamine ja kehaline tegevus on lümfi liikumapanevaks jõuks. Tuleks vältida rahvarohkeid kohti ning lähedasi kokkupuuteid.

Veelgi tõhusam viis on kümnete tuhandete eestimaalaste poolt tõestatud toimega rullmassaaž Beautiful Me kehasalongis, mis on tänasel päeval aktsepteeritud viisiks, et enda immuunsust tõsta.

Sealne keskkond ning nutisüsteem viib miinimumini kontakti teiste inimestega ning kasutuses olev desinfitseeriv erilahendus lisab veelgi turvalisust.

Beautiful Me kehasalong avaldas, et mitte kunagi varem pole inimesed rullmassaaži nii palju tulnud just immuunsuse ja tervise pärast kui nüüd. Varasemalt on olnud tähtsaks ilu, tselluliit ja sentimeetrite kadu, mis on aga tulemus, mida ei saa saavutada ilma tervise paranemiseta ja lümfisüsteemi tööta. Toime on sama, kuid teadlikus ja eesmärk on inimestel teine.

Rullmassaaž ongi spetsiaalselt välja töötatud, et panna lümfisüsteem tööle ja väljutada kehast jääkaineid ja viiruseid. See on loodud juba 1920. aastal, kuid Eestis olnud tähelepanuta, kuni Beautiful Me kehasalong selle populaarseks tegi. Tänu arstide ja haiglate toele on Beautiful Me kehasalongi rullmassaaž tunnustatud viis,  tõstmaks keha vastupanuvõimet ja võimet olla terve.

Tänasel eriolukorra ajal on ainuõige asi hoida enda immuunsus kõrge ja rullmassaaž on vaieldamatult parim asi, et seda kehale pakkuda. Sealt saab kaasa ka hulgaliselt vajalikku teavet vee ja mineraalide kohta, et olla terve ja saada terveks.

Kuna erilise tähelepanu all on hügieen ning bakterid, on Beautiful Me kehasalong võtnud kasutusele spetsiaalsed hügieeninõuded ning desinfitseerivad meetmed, et inimesed saaksid rahuliku südamega hoolitseda enda immuunsuse tugevdamise eest sealse rullmassaažiga.

Võta südameasjaks hoida enda immuunsus kõrge. Kodus istumisega ei saa tõsta keha vastupanuvõimet viirustele. Seda ei saa teha ka riik sinu eest – seda pead tegema sina ise ja need otsused saad vastu võtta vaid sina koos oma perekonnaga.

Olge terved!

Kui soovid lisainfot, kuidas keha terve hoida, siis Beautiful Me kehasalongid aitavad sind üle Eesti.

Kontaktid ja lisainfot immuunsust tõstva rullmassaaži kohta leiad siin: www.kehasalong.ee

Kes ei ole kunagi varem rullmassaažist midagi kuulnud ja näinud, siis selles videos naudivad rullmassaaži mitmed tundut inimesed.