Tänavu on liigaasta, mil õigel kuupäeval saavad sünnipäeva tähistada 29. veebruaril sündinud.Foto: Karolina Grabowska / Pixabay
Inimesed
26. veebruar 2020, 18:05

Numeroloog: tänavu 29. veebruaril sünnivad õnnenumbriga lapsed

Liigaasta maagiline kuupäev ‒ 29. veebruar ‒ annab sellele justkui erilise tähenduse. Neid, kes sellel kuupäeval oma sünnipäeva saavad pidada, pole just palju.

Liigaasta maagiline kuupäeva 29. veebruar annab sellele justkui erilise tähenduse. Neid, kes sellel kuupäeval oma sünnipäeva saavad pidada, pole just palju.

Aasta 2020 on liigaasta, mis paljudele meenub vaid 29. veebruaril kalendrisse vaadates. Uurides Nipiraamatu horoskoobi koostajalt numeroloog Silvalt, milline see aasta tõotab tulla, siis esimeseks märksõnaks ütleb ta keeruline.

„Kindlasti oleneb hästi palju inimese enda meelestatusest, kas ta keskendub rohkem halvale või heale. Soovitan kindlasti pöörata hoolikamat tähelepanu tervisele ning raha- ja pereasjadele. Kuna arusaamatused on eriti kerged tekkima, siis peaks kõik tähtsad otsused põhjalikult läbi mõtlema või edasi lükkama,“ sõnab naine. Neile, kes usuvad talismanidesse soovitab ta taskusse pista mõne õnneeseme, mis rasketel aegadel toeks oleks.

Edasi lugemiseks: