Sisuturundus
26. veebruar 2020, 16:18

Too uute kardinatega tuppa kevadist särtsu! Siksak näitab, millised on 8 suurimat müügihitti!

1994. aastal alustanud sisustustekstiile tootev Eesti õmblusettevõte Siksak on paljude sisustusfännide lemmik! Siksaki tootevalikust leiab laudlinu, linikuid, padjakatteid, voodikatteid, kardinaid ja teisi tekstiilist sisustustooteid.

Kuna kevad on peagi saabumas ning tuppa uue särtsu toomiseks vahetatakse tihti kardinaid, tutvustab Siksak oma praeguse aja kõige populaarsemat kardinavalikut. Kindlasti leiab selle hulgast igaüks midagi sobilikku!

Kardin Fantina sobib eraldi päevakardinaks või koos sobiva küljekardinaga. Naturaalsel valgel põhjal on kaunis beeži värvi oksa- ja lehemuster.

Kardin Ramas on tihe tüllkardin suure trükitud mustriga. See lisab sinu koju õrnust ja helgust.

Külgkardin Harry on efektne külgkardin, mida kaunistavad suured heledad lilled. Sobib hästi nii elutuppa kui magamistuppa.

Tüllkardin Timea on kvaliteetsest kangast, naturaalse linase moega tüllkardin. Praegu kehtib kardinale 30% soodustust!

Külgkardin Jenifer on hästi hooldatav ja kvaliteetsest kangast.

Tüllkardin Laguna on õhuline kauni kuldse läikega kvaliteetsest kangast kardin. Õhuline kardin sobib erinevat tooni külgkardinatega!

Külgkardin Antares on poolpimendavast lihtsa ja tiheda koemustriga kangast, millel saab kasutada mõlemat poolt. Üks pool on heledam hall, teine pool must. Ideaalne kardin varjamaks tuba ereda päikses eest ka soojal suvepäeval.

Külgkardin Barcley on pimendavast kangast külgkardin, mis kaunistab iga kodu!

Kardinate ülaäärde on õmmeldud kaherealine kardinapael nööridega, millega saab mugavalt reguleerida kardina krookeid just selliseks nagu meeldib. Kardinapaela külge on lisatud ka kardinakonksud kardina mugavaks riputamiseks ja allääres raskuspael.

Kuidas kardinaid tellida?

1. Vali kodulehelt välja sobiv ja meeldiv kardin.

2. Mõõda ära akna kõrgus või terve sein, kui soovid maast laeni kardinat. Seejuures tuleb mõõt võtta kardinapuu konksudest maani ja soovitav on jätta põrandast natuke õhuruumi, näiteks 5 cm.

3. Kui sulle meeldiva kardina mõõt erineb vajalikust mõõdust, siis vali välja sinu mõõdust pikem kardin ja kirjutage infolahtrisse soovitud mõõt. Näide: sulle vajalik kardina mõõt on 245 cm, meie valikus on 240 cm ja 250 cm. Valid kardina mõõduga 250 cm ja kirjutad infolahtrisse, et soovid kardina mõõduks 245 cm.

4. Sobiva laiuse leidmiseks mõõda ära kardinapuu pikkus. Näide: sinu kardinapuu pikkus on 2 meetrit. Kui soovid kerget krooget, siis on vajalik kardina mõõt 2 m x 1,5 = 3 m. Kui soovite rikkalikumat krooget, siis on mõõt 2 m x 2 = 4 m.

5. Kardina ülaserva on õmmeldud kaherealine kardinapael, mille abil on kerge krookeid reguleerida. Komplektis on ka kardinakonksud.

6. Kui sa meie valikust sobivat mõõtu ei leidnud, siis saame teha personaalse pakkumise.