Raha

Lugu ilmus detsembris 2021

Kas teadsid, et paaride tülidest 70% saab alguse rahast? 5 soovitust, kuidas seda vältida (8)

LISA KOMMENTAAR

vaatleja26. detsember 2021, 11:30
Tuleb raha- tuleb armastus, läheb raha- läheb armastus....
Kuidas?7. veebruar 2020, 13:34
Pole kooselu, pole tüli, see üks võimalus. Me elame koos juba üle 20 aasta, aga kummalgi oma rahakott ja ei teagi, kui palju teisel palk on ja kui palju raha arvel. Lihtsalt on väljakujunenud, mille eest keegi maksab. Pole kunagi tüli selle pärast.
Tiina7. veebruar 2020, 11:41
Arusaam peab sarnane olema, siis sujuvad ka plaanid. 😊 Kui üks on nii suur laristaja, et teine peab kogu peret ülal pidama ja selle 1 võlgadega tegelema, siis ei tule sellest midagi välja. Eriti kui see üks väidab, et tahab abi jne, aga valetab nii et suu suitseb ja oma teenistuse 1 päevaga laiaks lööb. No appi aga üksi oli kergem ja jäi rohkem raha järgi, sh mustadeks päevadeks. Praegu sellist jama pole, on isegi lahusvara, et ma ei peax süüd tundma kui mõne halva otsuse teen vara osas.
minu nimi6. veebruar 2020, 19:11
Rumal jutt Annaliisal. Neljakümne aasta jooksul pole raha pärast küll ühtega tüli olnud.
Mileina6. veebruar 2020, 18:51
Jah,raha on tänapäeval äärmiselt tähtis aga eks ta oli ka vanasti,45 a.tagasi.Kui mina alustasin oma kooselu ,olin 19aastane,kodust tulnud ja vanemate hoole all elanud tydruk.Abikaasa oli mul puht maapoiss Tartu kandist.Tänaseks on siis müüdunud 43 aastat ja mitte kordki pole me tylitsenud raha pärast.Ma ei ole eriline kulutaja enam ja oskan raha lugeda ja väärtustada.Ostan asju,mis on meile vajalikud.Raha on praegu,eriti noorematele tüliallikas,minnakse lahku,siis jälle kokku aga raha teema jääb endiseks.Ei räägita oma vahel,ei tehta plaane kuidas ja mida kulutada.Raha libiseb sõrmede vahelt.
Meie ei tülitse raha pärast.6. veebruar 2020, 09:37
Naine teenib, minul raha pole, 5 a. töötu. Naisel hea teenistus. Ise räägib, et armastus käib kõhu kaudu. Toidab mind hästi. Minu vaev on teda armastada nii, et temake rahuldatud saaks. Tema leiutab häid retsepte välja, minu asi on häid hormoone toota. Tema sile ja õnnelik, mina rahul. Miks peaksimegi raha pärast tülitsema?
parmupill6. veebruar 2020, 09:16
ja veel räägitakse et ¨önn ei ole rahas,on ja kuidas veel on
ÄRGE VÕTKE KUNAGI LAENU ---SEE TEEB KOOSELULE LÕPU28. veebruar 2020, 09:48
ENAMUS NOORI LAHUTAB RAHA PÄRAST ......SUURED VÕLAD ! KAELAS