Eesti uudised

Töötukassa juht koondamistest: eelmine aasta tundus hull, aga see mulje on petlik (7)

LISA KOMMENTAAR

ei usu neid nr17. jaanuar 2020, 15:40
Selline % töötuid on kummaline ja mitte usutav.Ja kummaline seegi,et kogu aeg kangutatakse korralikke töötegijaid .Ilmselt on pingikaunistused eesotsas olevad hakanud enne valimisi puhastusi tegema ja omasid jopisid paikka panema,kes kummardavad ja nöus meie oma ala mittetundvate m ini stritega.Kuidas saab tööline olla targem
Selle töötuse17. jaanuar 2020, 08:10
kõige suurem vale on töötute madal %. Iga inimene näeb, et 4,6% töötuid ei ole reaalne. Kui lisada veel need, kes näruste töötingimuste eest väljamaale on läinud, oleks töötute % suurem kui töölkäivate %. Me ju kõik näeme, milliste hindade ja palga suhetega peab tööline Eestis hakkama saama. Mina näen hoopis, et Eestis tõmmatakse nahaalselt töölise kõri ümber nööri koomale.
Vale vend see Meelis17. jaanuar 2020, 01:28
Kuna see amööb on allkirjastanud minu osas kaks täiesti vale sisuga dokumenti, allkirjastanud dokumendi, milles soovitab ühel liikumisraskuste ja silmakaega minu tuttaval otsida "suulist tööd"- ma keeldun suhtlemast kogu selle asutusega. Viimane dokument on nii jabur, et see tuleks avalikustada, kuid inimene ei soovi seda.
maamiis16. jaanuar 2020, 22:11
miks Töötukassas ei ole mingit aega kaua see sell saab "pukis" istuda Tundub eriti täissöönud riigiprussakas .Kas keegi teab kedagi kes teaks kedagi kes Töötukassast reaalset abi saanud on?
Oskar Vihalemb16. jaanuar 2020, 21:21
Hetkel on tõesti peamistes sektorites neegritest puudus, ega muidu ei saaks koos töötada lätlaste, moldovanide, valgevenelaste ja veel kurat teab mis maalastega... Töötuse peapõhjuseks on minu arvates hetkel see, et paljud eestimaalased ei ole enam nõus sandikopikate eest orjama...
16. jaanuar 2020, 20:17
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
tsjo arjoz17. jaanuar 2020, 07:19
sandid tööle16. jaanuar 2020, 17:09
Suur hulk puuduvatöövõimetusega inimesi tehti osaliseks,seda nad rääkida ei taha ,küsi kelke käest tahad võeti puue ära.Vähihaiged stoomi kottidega või ilma kõik tööle,kedagi ei huvita kas läheb hullemaks või ei lähe.Iga pingutus vähihaigele on kahjulik aga ega need eksperte ei huvita ,kirjutatakse otsuse lõppe,et kui hakkad otsi andma siis taotle uuesti.
16. jaanuar 2020, 16:03
Sisu ei vastanud kommenteerimise reeglitele
Indrek216. jaanuar 2020, 16:32
Mis töötust - meil on ju tööjõupuudus!!! Kas pole kuulnud?!? Kas meie riik ikka on selleks et me kõik saaksime võimalikult vähe palka? Kas eestlane peab siin, oma kodumaal moodustama ühise tööturu Nigeeria, Iraagi, Süüria Pakistani ja teiste failed state-ide ja tõeliste "sh/thole country"-dega? Kas selleks meile oma riik ja vabadus?