Liis Lemsalu ja Koit Toome jõulutuurFoto: Rasmus Kooskora
Galeriid
17. detsember 2019, 08:44

GALERII | Liis Lemsalu ja Koit Toome alustasid oma jõulutuuri (18)

Liis Lemsalu ja Koit Toome andsid esmaspäeva õhtul Rakveres avapaugu oma jõulutuurile, mis kestab 29. detsembrini. Lisaks kõigile tuntud jõululauludele tuleb esitusele veel näiteks Liisi lemmik Norra jõululaul, mis talle lapsepõlves Norras üles kasvades väga meeldis.

Lisaks kuuleb Liisi ja Koidu poolt kokku pandud uusi versioone teada tuntud kaunitest lugudest: "Stand By Me" ja "Every Breath You Take" eestikeelse versiooni esmaesitus, Mari Pokineni "No Näed" ja Koidu "On küll hilja" mashup.

"Loodame tuua Eesti publikuni midagi väga sooja ja armsat," lubas Liis, kellele on antud kontsertide sari üks esimesi suuremaid jõulutuure, enne kontsertsarja algust. "Esitame kindlasi kõigile teada tuntuid jõululaule, mis pühade perioodil selle erilise jõulutunde sisse tooksid, kuid sekka kindlasti ka midagi värsket, mis varem meie esituses kõlanud pole, ja kaunemaid lugusid meie enda repertuaarist, mis selle tuuri jaoks uue hingamise saavad." 

"Liis on erakordselt särav ja andekas laulja. Ootan põnevusega meie ühiseid kontserte detsembris ja usun, et need saavad olema erilised ja meeleolukad õhtud nii publiku kui meie endi jaoks," ütles Koit Toome.

Viimati sai laiem avalikkus kahte artisti ühel laval näha 2017. aastal "Laula mu laulu" suvetuuril.

Lavale astub ka bänd koosseisus: Kalle Pilli (kitarr), Mairo Marjamaa (klahv, saksofon), Madis Katkosilt (löökpillid), Marti Tärn (bass), Marilin Kongo (backvokaal).