Võta sellel kuul aega enda jaoks ja nautida kõike praeguses hetkes!Foto: Freestocks.org / Unsplash
Uudised
2. detsember 2019, 20:00

HOROSKOOP | Detsembrikuus tuleks keskenduda endale ja tajuda enda sees olevat õnne

Selles aastalõpu horoskoobis toon välja mõtted igale tähemärgile, kuidas end taas leida ja ka keskenduda endaks olemisele, nüüd ja praegu. See on oluline, et tajuda enda sees olevat õnne. Sageli läheb see teadmine infomüras märkamatult kaotsi.

AMBUR (23.11–21.12)

Tee aeg – ajalt mõttevaikuse pause ja alles siis otsusta, kas on õige kõike jõuga dikteerida. Mõistusehääl on vajalik, kuid enamiku ajast, kui sind juhib sisetunne, on su elu tunduvalt nauditavam. Lase endal kergemalt elada.

KALAD (20.02–20.03)

Selleks, et enda elu lihtsamini juhtida, on vaja leida üles oma sügav sisetunne. Selleks on tarvis aeg korrraks maha võtta, mõtted nagu arvutiaknad nurgast kinni panna ja teadvustada, et sa oled väärtuslik. Praktiseeri mõtete kinni panemist iga päev ja näed, kuidas sügavus tuleb ise esile!

JÄÄR (21.03–20.04)

Sa oled kõike teinud piisavalt! Nüüd on aeg võtta hoog maha ja küsida endalt, mida sa tegelikult soovid. Võta hetk, keskendu oma hingamisele ja tunneta enda sügavat sisemust. See vastus, mis sind kõige rohkem tõmbab sinnapoole – hakkagi samme seadma.

KALJUKITS (22.12-20.01)

Kirge saad elus esile tuua tänulikkusega, see on sinus juba olemas – õpi seda vaid märkama. Tee õhtuseks rutiiniks endalt küsimine: «Mida ma täna kõige rohkem nautisin? Millise enda panuse üle olen kõige enam õnnelik?» Nii näed peagi maailma palju helgemalt.

VEEVALAJA (21.01-19.02)

Kõiksus toetab ja hoiab igat inimest. Püüdled ideaali poole, aga sa oled juba täpselt selline, nagu soovid – see tuleb vaid esile tuua. Selleks pane paika, kuhu soovid järgmise viie aasta jooksul jõuda. Tee esimene samm sinnapoole juba sel nädalal ja astu samme järjest veel!

SÕNN (21.04.21.05)

Kui oled seni teinud kõike tasakaalukalt, jalad maas, võid vahepeal ka elu nautida. Jäta argikohustused vähemalt üheks päevaks kõrvale ja naudi päeva, mil teed kõike nii, nagu ise tahad, söögist kuni kino või spaani. Alles selle päeva õhtul mõtle uutele plaanidele.

KAKSIKUD (22.05-21.06)

Uudishimu ja kõhklemine eri valikute vahel on sind saatnud pikalt, nüüd aga on aeg elada! Mis on kõige «hullem» asi, mida sa tahtsid sel aastal teha, aga ei teinud? Tee see ära! Pärast seda vaata, mis on nimekirjas järgmine. Tee seegi kohe ära! Nii hakkab kergem.

KAALUD (24.09-23.10)

Su suur pluss on oskus vaadata elu pinnast kaugemale. Kasuta seda oskust nüüd enda heaks, astudes vabanduste otsimise asemel sammu esimese võimaluse poole. Sul on unistus, millest oled mõelnud. Too endas esile maksimaalselt hea tunne ja hakka pihta.

VÄHK (22.06-23.07)

Sel kuul keskendu endale: jaluta, liigu, naudi ümbrust – soovitavalt üksi. Sel päeval, kui seda horoskoopi loed, tee ära otsus, mida oled kartnud. Ükskõik, kas selleks on kandideerida uuele tööle või soov minna reisile, tee just täna see esimene samm ja vaata, mis saama hakkab.

LÕVI (24.07-23.08)

Suhtle, suhtle, suhtle! Jah, see on sulle ühelt poolt omane, aga teisalt lükkad sa osa infost eemale, et olla turvaliselt oma kastis. Turvalisus on näiline ja su sees on rohkem, kui arvad. Astu täna kastist välja ja nii nädal aega järjest. Nii tunnetad elu.

NEITSI (24.08-23.09)

Võtad asju väga mõistusega. Enne, kui teed kindla plaani või otsustad midagi, mine jaluta või tee sporti, minimaalselt 30 minutit, seejuures keskenduses loodusele ja oma hingamisele. Alles siis, kui oled kodus tagasi, mõtle tulevikule. Nii on su argumendid sisukamad ja otsused rõõmsamad.

SKORPOION (24.10-22.11)

Näilise all on tihti midagi muud – sa tead seda, aga ei taha sinna vaadata. Miks sa midagi tegelikult teed? Mis on su ajend? Leia viisid, kuidas olla ausalt sina ise, tehes kõike nii, nagu sina teed, kuid teotahtlikult. Nii saad ka soovitud tähelepanu. 

Mõtle sellele, ja su elu muutub paremaks!

Terve elu käib kui tsüklites, mida dikteerivad aastaajad ja kalender. See on viis, kuidas oleme elanud, ja ka harjumus, kuidas on tehtud. Mida rohkem sellest harjumusest välja astuda ja teha nii, nagu sisemine hääl kutsub, seda rohkem kuuled ennast ja teed seda, millest kõik gurud, elunautlejad ja suunamudijad räägivad – lood ise oma elu.