Foto: Nipiraamat
Uudised
29. oktoober 2019, 14:00

NOVEMBRIKUU NIPIRAAMAT | Loe nüüd ajakirja ka veebis!

Ajakirja avaloos vestleme alati särava näitlejanna Inga Lungega (38), kelle jaoks ei ole olemas ei halba ilma ega pere logistikamuresid. Igatahes saab selgemast selgeks, et Inga on tohutult positiivse ellusuhtumisega. «Otse loomulikult! Ma elan ju vaid ühe korra!» Nagu ikka, leiad ajakirjast juba ka tuttavad rubriigid asjalike soovituste, tööjuhiste ning retseptide näol. Mõnusat lugemist!

Tervitagem saabuvat novembrikuud ainult positiivsete emotsioonidega nagu Inga Lunge seda teeb. «Pessimist või asjadele miinusmärke kleepiv inimene vaatab täna õue ja mõtleb: issand kui pime, sajab ja ma pean õue minema, ma saan kohe märjaks. Mina mõtlen, et oi, kui mõnus: täpselt iseendasse vaatamise aeg, sajab, aga puud on veel värvilistes lehtedes,» kirjeldab Inga oma maailmavaadet.

Aga kui ajule kohe meeldib kõik negatiivne? «See on seotud ellujäämisinstinktiga. Paljud inimesed virisevad iga päev ja iga tund ning ongi väga head negatiivsete asjade märkamises. Heade asjade tajumine on treenitav. Õpi võtma elu positiivselt ja kui sa seda piisavalt harjutad, oledki meister,» soovitab Inga ennast pigem heade mõtetega toita. 

Nüüd oleme ajakirja lugemise veebis teinud sinu jaoks eriti lihtsaks – kliki vaid pealkirjale ning asu lugema!

Novembrikuu Nipiraamatust leiad:

Põnevat lugemist on lisandumas veelgi!