Kodu ja Aed

VINGUMÜRGITUST SAADA ON NII LIHTNE! „Kõik toimus nii kiiresti, et ma ei suutnud mitte midagi teha. Panin käed pea alla ja langesin lauale.“ (3)

LISA KOMMENTAAR

e.10. jaanuar 2023, 19:53
Tegelikult pole probleem andurites. Paljukest nt. 70 aasta tagasi keskkütet oli? Aga inimesed ei surnud massiliselt vingusurma. Tänapäeva inimesed ei teagi enam mis on vingugaas, kuidas kütta ja kollet hooldada. Veel hullem! Kui vene ajal, mil valitses ühtlane palgatase, jaksasid ka 'kõdurajoonide' elanikud pottsepa kutsuda (enamikku maju teenindas niikuinii kommunaalosakond), siis täna 100% oma rahaga remontimine sunnib järgnevad kuud näljas ja pimedas elama. Iseküsimus on joodikud, kellega polegi võimalik midagi ette võtta, olgu neil andur või mitte.
Hämm10. jaanuar 2023, 23:48
See on see "paremini hoitud"! Egas muidu õnn ei saaks õuele tulla kui 5% ei elaks 95% kukil! K6durajooni rahvas antku oma majaköks eduloo jutustajale ja kebigu ise rutem kasti jalust ära kõigel sellel ilusal säral ja klantsil mida veab 20% inflatsioon!
tom10. jaanuar 2023, 13:20
Päästeamet ei eelda ega nõua, et suitsuandur oleks igas toas. Kohustus on iga kodu kohta 1 andur. Loomulikult tuleb kasutada kainet mõistust. Koridoris ja sageli suletud ustega ruumis on andur kriitiline, et õigel ajal reageerida.