Oktoober tuleb ühelt poolt äkiline, tuues endaga kaasa seda, mida oled proovinud alla suruda, ja teisalt leebe, lastes juhtuda kõigel heal, mida julged soovida.Foto: Pixabay / Pexels
Uudised
3. oktoober 2019, 05:36

HOROSKOOP | Vaata järele, mida toob oktoobrikuu sinu tähemärgile!

Oktoober tuleb ühelt poolt äkiline, tuues endaga kaasa seda, mida oled proovinud alla suruda, ja teisalt leebe, lastes juhtuda kõigel heal, mida julged soovida. Kuula oma sisetunnet, siis oled õigel teel.

KAALUD (24.09–23.10)
Seltskonnas liikudes ole julge, ja kui oled vallaline, siis ka flirdi ja tunneta, et oled ihaldatud. Nii võid muu hulgas armastusegi leida. Finantsteemades võta teiste nõuandeid julgelt kuulda ja teadvusta endale, et sul on kogu aeg seljatagune. See kuu soosib seda.

SKORPION (24.10–22.11)
Sul on suured isiklikud soovid ja tahtmised ning palju plaane ka juba töös. Sul on praegu piisavalt energiat ja jõudu, et kõige soovituga ka täie jõuga edasi
liikuda. Naudid pingutamist ja kui annad endast parima, siis ka õnnestud.

AMBUR (23.11–21.12)
Oled sihikindel ja töökas, tänu millele saavutad karjääris häid tulemusi. Mõtle endast hästi ja et oled väärt parimat. Teadvusta ka, et naudid seda, mida teed. Nii kindlustad endale hea rahavoo.

KALJUKITS (22.12–20.01)
Tee otsuseid kaalukalt ja läbimõeldult – varu selleks ka piisavalt aega. Su praegused valikud mõjutavad oluliselt su elu edasisi käike. Samuti võta jõudehetki, et nautida seda, kus sa praegu oled. Puhkamine aitab su püüdlustele kaasa, stress aga takistab arengut.

VEEVALAJA (21.01–19.02)
Jah, sul on vedanud nii armastuses, koolis, töös kui ka karjääris, kuid see pole
sulle taevast sülle kukkunud õnn – oled selle kõik ise enda ellu toonud. Ole endale tänulik, sest see on alus, et saavutatu püsiks. Kõik on sinu kätes.

KALAD (20.02–20.03)
Puhkehetkedel keskendu vaid puhkamisele ja võimalusel keera oma mõtted täielikult kinni, et ka su pea saaks puhkust. Teisi on suurepärane aidata, aga sina ise oled siiski oma maailma kese – ainult sina ise.

JÄÄR (21.03–20.04)
Naudi suhtlemist oma sõprade ja töökaaslastega ning fookusta end seejuures sellele, mida enim elus tahad. Kasuta julgelt kõiki vahendeid, et kasvada ja areneda. Kunagi ei tea, kust mõni õige niit hargnema hakkab.

SÕNN (21.04–21.05)
See aasta on toonud palju muutusi, kuid nüüd peaks olema selgem, miks neid vaja oli! Analüüsi oma karjääri, vajadusel tee korrektuure, vaata üle oma investeeringud nii iseendasse kui ka mujale, need peaks praegu hästi ära tasuma.

KAKSIKUD (22.05–21.06)
On suurepärane aeg edasi arenemiseks. Võta hetk mõtlemiseks ja vaata, kuidas saaksid hakata selles suunas liikuma. Mida sa soovid (oma haridusega)
edasi teha? Endasse investeerimine on alati hea märk ja seda pannakse tähele, võid selles kindel olla.

VÄHK (22.06–23.07)
Ole julge ja võta end kokku, et suhelda vabalt ning naudinguga. Kohtu uute inimestega ja käi üritustel, pildil olemine on sulle praegu oluline. Usalda ka oma sisetunnet, kui märkad head võimalust investeerimiseks.

LÕVI (24.07–23.08)
Sel kuul on su missioon leida endas sisemine rahu, ole paindlik. Kui tunned, et ärritud, välju situatsioonist ja võimalusel mediteeri mõni minut. Vastutasuks on su tervis siis suurepärane, peresuhted toetavad ja ka raha tuleb. Tööl tee samme omas tempos, rahulikult.

NEITSI (24.08–23.09)
Põhiküsimus, mida võiksid endalt küsida: mis on see, mida oma elus soovid? Selle üle mõtisklemine aitab sul isiklikus elus ja ka tööasjadega edasi liikuda.

Mõtle sellele, ja su elu muutub paremaks!

  • Liigu igal võimalusel värskes õhus, isegi näiliselt kehva ilmaga. Nii püsivad su meeled erksad ja tuju rõõmus ka siis, kui päikesevalgust napib.
  • Kui vajad oma sisetundelt nõu, mine jalutama, keskendu seejuures iseendale ja oma hingamisele ning kuula oma sisetunnet – peagi saadki vastuse.

MArissa Ra ehk Maris Saar (32) on hüpnoterapeut, life coach ja kirglik
motivatsioonikoolitaja. Horoskoopide koostamine on talle enesearengus väärikas täpp i-le – nii annab ta inimestele võimaluse end kõrvalt vaadata, et kõik saaksid nautida elu täiel rinnal.

Vaata lisa: ToelineMina.ee