Uudised

OKTOOBRIKUU NIPIRAAMAT: loe nüüd ajakirja ka veebis! (10)

LISA KOMMENTAAR

mõõtur3. oktoober 2019, 14:08
mõõtur igas korteris peaks ju olukorra lahendama, aga maja üldveemõõtja näitab iga kuu suuremat kulu kui kõik mõõturid kokku,. Ja vahe mis võib olla isegi pool mõõturite näidust, tuleb kinni maksta korteri ruutmeetrite pealt. See tähendab, et korterite ruutmeetrid kulutavad veel eraldi vett mingil salapärasel moel. Sellised insenerid siis.
Tead, insener,7. oktoober 2019, 11:08
millest enamjaolt tulevad mõõturite näitude erinevused? Näiteks, on vee näidu päev 25. kuupäeval. Aga nii mõnigi arvab, et mis see mõni päev hiljem ikka loeb. Aga näe loeb, ja üpris palju. Väide, et näiturid nii palju valetavad, on lihtsalt mugavam olukorda mitte analüüsida.
lisan insenerile,7. oktoober 2019, 11:12
et selgem oleks. Üld veenäit võetakse vee müüja poolt täpselt 25-ndal. Ühistu raamatupidaja saab näidud alles mõned päevad hiljem. Nii tekibki näitude vaha. Taatle oma korteri mõõturit kasvõi iga päev, olukord jääb samaks.
Kõrgsoo ja madalsoo volinik3. oktoober 2019, 10:44
Zoovolinik nimetatakse ametisse viieks aastaks. Pakosta ametiaeg hakkab läbi saama, eks me lähemal ajal hakkame jälle kuulma igasuguseid hirmsaid lugusid soolisest ebavõrdsusest ja zoovoliku absoluutsest vajalikkusest. Võib olla oleks mõistlik zoovolinik valida kümneks aastaks- ei peaks seda mula nii tihti kuulama?
kroon3. oktoober 2019, 11:01
... ühes korteriühistus arvati... Ka mina mitte ei arva, vaid ka tean nagu ühes korteriühistus. Korteriühistu poolt täiesti loogiline arvamus. Tõesti, võib-olla tõesti peaks selle nn. "zoovoliniku" valima pikemaks ajaks (...ehk isegi eluaegseks) ?
oh heldene aeg2. oktoober 2019, 18:04
aga see on ju igati loogiline järeldus/arvamus
Milles2. oktoober 2019, 15:10
probleem? Igasse korterisse veearvesti ja kõik! Naised võivad tõesti enam vett kulutada, pikad juuksed, hügieen, pesud, see kõik on ju normaalne ja peakski nii olema.
ega jah3. oktoober 2019, 14:49
Meestel pole ju vaja pesta. Ainuke veekulu on peale söögi tegemist köögi koristamiseks kuluv vesi, sest seal oleks nagu plahvatus toimunud :-)
ei ole nii, et2. oktoober 2019, 15:04
iseenda või pesu pesemine ei ole löterdamine, vaid täiesti normaalne tegevus puhtuse hoimiseks. Paljud üksikud mehed aga on hulga laisemad enda ja oma riiete pesemisel, sest nad olid eelnevalt harjunud, et neid ikka kamandati pesema.
see ongi nii 2. oktoober 2019, 14:14
sestm.ooridl.öterdavad iga jumala päev