Foto: Envato Elements
Sisuturundus
20. september 2019, 10:32

Pruudid eelistavad teha enne pulmi kulmude püsimeiki ja lainerijoont

„Kui võtta püsimeigi protseduurid ette enne pulmi, siis soovitan sellega alustada vähemalt neli kuud enne tähtsat päeva. Paranemine võtab aega umbes nädala ning õigete toonide väljakujunemine kuni kuu. Sel puhul jääb veel vajadusel aega teha korrektsioon, sest 90% püsimeigi protseduuridest vajavad suuremal või vähesel määral korrektsiooni,“ räägib Permanent Beauty püsimeigi meister Julia Saar.

Pruutide hulgas kõige eelistatumaks püsimeigi protseduuriks on Julia sõnul kulmude püsimeik ja silmadele lainerijoon, aga ka huulte korrigeerimine. „Kulme on võimalik teha väga loomulikus karvtehnikas, andes kulmudele ideaalse kuju. Silmade puhul valitakse tihti ripsmetevaheline täitmine kerge hajutusega, mille abil on võimalik muuta visuaalselt ka silmakuju. Ripsmetevaheline täitmine annab lisaks nii-öelda tihedate ripsmete efekti. Ka on võimalik huulte kuju püsimeigi abil taastada – just nendel, kellel on enda huul heledam või ohatiste tõttu äärtest pigment kadunud. Saab parandada huulte asümmeetriat ning õigete ja loomulike toonide hajutusega muuta huuled lopsakamaks,“ selgitab Julia. Ta toonitab, et kui protseduurid on tehtud kliendi jaoks sobivad tehnikas ja õigesti valitud toonidega, jääb tulemus loomulik ja korrektne.

Julia toob välja, et arutab üheskoos kliendiga tema soovid läbi – kõigepealt seletab klient, mis ja kuidas talle meeldib ning siis suunab Julia lähtuvalt näoproportsioonidest. Esimesel kohtumisel tehakse pilte, joonistatakse ja tehakse otsus, kuidas edasi minna. Klientide väga ekstravagantsete soovidega Julia kaasa ei lähe.

Püsimeigi püsivus on väga individuaalne, olenevalt tehnikast, värvist, selle tumedusest, nahast ning elustiilist. Keskmine püsivusaeg on aga 3-4 aastat. „Üldiselt soovitan karvtehnikas kulme värskendada iga aasta, et tulemus püsiks ilus, värske ja loomulik,“ lisab Julia.

Rohkem infot ja pilte leiad Permanent Beauty Facebooki lehelt SIIT! Peagi on valmimas ka koduleht.