Foto: Naiselik.ee
Sisuturundus
12. september 2019, 10:30

Asjatundja annab nõu: mida pulmapäeval kanda, et figuur oleks kaunis

Iga naine tahab olla oma pulmapäeval hingematvalt kaunis – seetõttu hakatakse enne abiellumist rohkem trenni tegema ja toitumist jälgima. Isegi juhul, kui pulmadeks ei saa tippvormi, leiab abi korsettidest ja body’dest.

Naiselik.ee esindaja Maria Arnover kinnitab, et body’d ja korsetid lisavad naisele rohkelt enesekindlust ning just enesekindel pruut on kõige kaunim. Ta toob välja nii pruutide kui pulmakülaliste hulgas kõige populaarsemad tooted.

Enne pulmi: Waist Trainerid

Waist Trainer tuleb appi juba enne pulmi. Maria soovitab seda kanda umbes kolm kuud enne tähtsat päeva keskmiselt viis korda nädalas 8-10 tundi päevas. Asjatundja lisab, et Waist Traineri plussiks on ka see, et ta meenutab oma olemasoluga pidevalt eesmärke.

Waist Trainer näeb küll välja nagu traditsiooniline korsett, kuid pole seda teps mitte – ta on spetsiaalselt loodud selleks, et tõsta naiste enesehinnangut ning tuua välja võluv talje. Waist Trainerid on valmistatud kvaliteetsest materjalist, mille sees on metallist tugispiraalid. Kõnealuse korseti kasutamine aitab kiirendada ainevahetust ning vähendada vööümbermõõtu.

Õlapaeltega Waist Trainer korsett on mõeldud aga naistele, kes soovivad endale püstitatud eesmärke kiiresti täide viia. See korsett on tugevast ja tihkest materjalist. Õlapaeltega Waist Trainer korsett toetab selga, hoiab rühi kauni, vormib taljet ega lase ligi näljatunnet.

Seksikas venivast pitsist body

Naiseliku pitsmustriga body on äärmiselt mugav, diskreetne ja usaldusväärne riideese, mis vähendab pihaosa ümbermõõtu ja vormib figuuri (jookseb rinna alt läbi ja tõmbab rinnad ülespoole). Body on jalgevahelt haagikestega avatav ega paista läbi riiete välja.

Body on vaieldamatult kõige populaarsem toode pruutide hulgas – Maria toob isegi välja, et mitu pruuti on kõigepealt soetanud body ning siis lasknud õmblejal selle järgi kleidi valmistada.

Korrigeeriv aluskleit

Trimmiv kleit on lihtne viis liibuvates riietes suurepärane ja seksikas välja näha. Kleit vormib kõhu- ja taljepiirkonda, selga, tuharaid, toetab rindu ning rõhutab just õigeid kehakumerusi.

Just trimmiv kleit aitab saavutada ihaldatud peenema pihaga liivakellafiguuri.

Salendavad püksid

Üsna populaarseks on saanud ka salendavad ja tuharaid tõstvad püksid. Toode on mõeldud talje ümbermõõdu vähendamiseks, tuharate tõstmiseks, reite salendamiseks ja kõhupiirkonna silumiseks. Kõhu peal olevad haagid võimaldavad toodet kergesti selga panna. Pitsilisel serval (reie peal) on silikoonist äär, mis ei lase püksisäärtel üles rulluda.

Püksid sobivad ideaalselt kanda teksade, lühikeste pükste, aga ka liibuva kleidi all.

Korrigeerivad korsett-püksikud

Kauni pitsiga korrigeerivad korsett-püksikud on armastatud tugevdusega esiosa poolest. Ühelt poolt on need kaunilt pitsilised, teisalt trimmivad.

Pärast pulmi: babydoll või body

Pulmaööks on Naiselik.ee poes erinevaid babydoll'e või body'sid, mis teevad iga naise seksikaks!

Kuigi Naiselik.ee-l on ka veebipood, soovitab Maria siiski tooteid Kadrioru poodi proovima tulla. „Naiste kehad on nii erinevad, ühele sobib üks ideaalselt ja teisele teine,“ tõdeb ta.

Samuti annab Maria nõu, et enne tähtsat päeva võiks valitud toodet mõned korrad kanda – nii harjub keha sellega ära.