Johannes LõhmusFoto: KAAREL TIGAS
Inimesed
31. juuli 2019, 19:20

Kaire Vilgatsi eksmees Johannes Lõhmus saab uue naisega lapse (16)

Laulja Kaire Vilgatsi elu eksmehe Johannes Lõhmusega ühise katuse all on lõppenud. Lõhmus on leidnud uue armastuse, kellega koos peagi ka lapsevanemateks saadakse.

„Uue ilmakodaniku osas on meil tõesti oodata perelisa sellel sügisel. Tahame lapseootel olemist nautida privaatselt ja rahulikult,” sõnas Johannes Lõhmus (40) Õhtulehele. Kes on Johannese uus kallim, jätab mees saladuseks. „Soovime privaatseks jääda detailide osas, mis puudutab minu elukaaslase idenditeeti.”

Kaire Vilgats (43) ja Johannes Lõhmus lahutasid 2015. aastal, kuid elasid pärast seda oma kolme lapse heaolu nimel ühe katuse all edasi. Tänaseks on see kooselu läbi saanud, kuid Kaire ei ole õnnetu. „Enesehaletsus siin ei aita!“ räägib ta Nipiraamatule antud värskes intervjuus, et selline kooseluvorm hakkas mõlema eraelu häirima.

Sellegipoolest saab ta Johannesega ka praegu hästi läbi. „Tal läheb hästi, ja olen selle üle õnnelik,“ avaldab Kaire siiralt Nipiraamatule ja kiidab eksabikaasat, kes on rasketel hetkedel nõus talle appi ruttama. „Tegelikult kõik toimib ja häda pole midagi.“