Punutud kott on suurepärane aksessuaar soojal aastaajal!Foto: Analise Benevides/Unsplash
Uudised
31. juuli 2019, 17:44

Suvi kestab! 4 asja, mida sul veel kindlasti vaja läheb!

Üks suvekuu on ees, mille jooksul jõuad korda saata veel palju põnevat! Siin on 4 eset, mis võiksid samuti su saabuvate suveseikluste juurde kuuluda.

1. Laiad suvepüksid, mis on valmistatud naturaalsest ja hingavast kangast, näiteks puuvillast või linasest riidest, on suvel tõesti parim rõivaese. Valida võid ka kolmveerand versioonis püksid, et sandaalid ja päevitunud sääred välja paistaksid.

2. Hangi endale korduvkasutatav joogipudel, et vähendada plastikpudelite soetamist. Kanna vett täis pudelit alati kaasas ja vajadusel lihtsalt täida seda! Juba sellise lihtsa muutusega saad märksa loodussõbralikum olla!

Kanna alati kaasas oma korduvkasutatavat joogipudelit! Foto: Ryan Everton/Unsplash

3. Punutud kott on justkui kevade ja suveaja põhitoode. See on kerge ja mitmekülgne ning annab hästi edasi idüllilise Lõuna-Prantsusmaa suvemeeleolusid. Kott võib olla valmistatud nii õlgedest, rotangist kui raffiast ja sobib suurepäraselt kandmiseks nii linnakeskkonnas kui liivarannas.

4. Päevitusjärgne sprei aitab värskendada ja rahustada päikesest kuuma näonahka. See annab nahale just parajal määral niisutust, muutmata seda liiga kleepuvaks või raskeks nagu kreem seda teeb.

Allikas: Candy Luminous