Suvisel ajal on mugav, kui iluprotseduurid on lihtsad ja kiired.Foto: Sarah Comeau/Unsplash
Nipid
17. juuli 2019, 19:15

ILUNIPID | 13 näpunäidet, mis tagavad sulle suvel kauni välimuse!

Suvel on tegemisi palju ning kiired nipid, kuidas oma välimuse eest hoolt kanda, on väga hinnas! Siin on 13 väärt ideed, mis aitavad sul sel suvel särada!

1. Tihedad ripsmed on midagi, mida kõik naised ihkavad. Kombineeri omavahel aloe verat, E-vitamiini ja riitsinusõli ning kanna segu oma ripsmetele enne magama jäämist. Tulemusi võid oodata juba kuu aja möödudes!

2. Siledad jalad saavutad kõige hõlpsamini suhkrudepilatsiooni ehk sugaringiga. Valmista segu, mis on kokku pandud veest, sidrunimahlast ja suhkrust.

3. Tumedad silmaalused võivad tekkida magamatusest ja väsimusest. Natuke kookosõli koos jahvatatud kohviga toob leevendust. Kanna maski oma silmade alla kolm korda nädalas.

4. Tselluliit on esteetiline probleem, mis piinab paljusid naisi. Selle põhjuseks võib olla vale toitumine, aga soodustajaks on ka geneetilised tegurid. Sega kokku soe vesi, jahvatatud ingver ja savi ja määri pastat probleemsetele kohtadele. Pasta kata omakorda kinni kilega.

5. Pikalt puhtad juuksed saavutad väga lihtsalt: kombineeri oma šampooni meresoolaga – see hoiab su juuksed pikemalt puhtana!

Suvisel ajal on mugav, kui iluprotseduurid on lihtsad ja kiired. Foto: Sarah Comeau/Unsplash

6. Kergelt murduvad küüned on samuti paljude naiste mureks. Sega kokku lavendliõli, mesi ja natuke kookosõli. Kanna segu küüntele ja peagi märkad muutusi! 

7. Komedoonid ilmuvad, kui rasunäärmed on ummistunud. Sega omavahel kokku soe vesi, mesi ja jahu. Pane segu vatipadjale ja kanna komedoonidega kaetud piirkonnale. Eemalda, kui on möödunud 10 minutit.

8. Tumedad kaenlaalused võivad olla põhjustatud pidevast niiskusest, deodorandist ja bakteritest. Riivi mõned kartulid ja kasuta neid maskina. Su nahk on peagi heledam.

9. Kõva nahk taldadel on väga sage probleem. Valmista jalavann sooja vee, sooda ja õunaäädikaga. Kasta jalad sisse 15 minutiks.

10. Värske näonaha peale väsitavat ja pikka päeva saad, kui segad omavahel vee ja natuke aloe vera geeli ning kannad seda pihustades näole.

Lihtne hammaste valgendamise nipp seisneb purustatud maasikate ja söögisooda koosluses. Foto: Lesly Juarez/Unsplash

11. Lihtne hammaste valgendamise nipp seisneb purustatud maasikate ja söögisooda koosluses. Harja saadud pastaga hambaid ja tulemus naturaalsete vahenditega ongi saavutatud.

12. Puhta näonaha saladus peitub nn mustas maskis, mille saad, kui segad kokku vee, aktiivsüsi ja želatiini. Soojenda see üles ning pane 30 minutiks näole. Seejärel pese mask maha.

13. Hästi lõhnavad juuksed saad, kui pihustad oma lemmikparfüümi kammile ning harjad sellega kiharaid. Juuksed imavad endasse erinevaid lõhnu, millest kõik ei pruugi alati meeldivad olla.

Allikas: OBDiet.info