Igal tähemärgil on puhkuse osas omad eelistused.Foto: Farsai Chaikulngamdee/Unsplash
Uudised
13. juuni 2019, 05:44

Vaata järele, milline on parim puhkus sinu tähemärgile! (1)

Suur suvi ja põnev puhkuseperiood on alles ees – elevus poeb vaikselt hinge ja plaanid küpsevad peas. Kui sa ei ole veel päris kindel, mida oma vaba ajaga peale hakata, siis vaata järele, milline on sinu tähemärgile kõige õigem puhkuse veetmise viis!

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Sa oled julge, energiline ja impulsiivne. Naudid füüsilisi väljakutseid ja värskes õhus viibimist. Sulle on meelt mööda seikluslik puhkus, mille hulka kuuluvad kindlasti mitmed väljasõidud ja matkamine. Samuti naudid põnevaid sportlikke ettevõtmisi, sealhulgas ka spordiüritustel käimist.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Sõnnil on romantiku süda, sestap armastad muusikafestivale ja looduskauneid kohti. Ent sinu puhkus peab kindlasti sisaldama ka luksuslikke elemente nagu spaakülastus, šikid hotellid ja gastronoomilised elamused.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Armastad seltskonda, oled uudishimulik ja sulle meeldib avastada end kohtadest, kus varem pole viibinud. Puhkusel olles tahad alati õppida midagi uut, vestelda kohalikega ja luua uusi tutvusi. Kahtlemata soovid reisi planeerides külastada rohkem kui üht sihtkohta – teisiti poleks lihtsalt mõeldav!

Kaksikud armastavad seltskonda. Foto: Bruce Mars/Unsplash

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Naudid puhkuse juures mugavust ja ühes kohas paigal olemist, millega kaasnevad tuttavad kohad, lemmikpoed ja -kohvikud. Sulle on tähtsad perekondlikud sidemed ja sõprussuhted, mistõttu veedadki puhkusepäevi näiteks sõpradega maitsvat einet nautides. Kosutust saad ka katedraalide ja kirikute külastamisest – need kohad tekitavad sinus hea tunde. Muidugi ei ütle sa ära ka veemõnude nautlemisest!

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Sa armastad puhkusele minekut ja ootad sellelt alati kõrgklassi sära. Soovid kultuurseid tegevusi nagu teatrikülastus, ballett või ooper. Sind tõmbab peentesse restoranidesse ja eeldad, et puhkus toob endaga kaasa mitmed üle võlli elamusi.

Neitsi (23. august – 22. september)

Võtad harva aja maha, seega on reisisihtkoha valik sulle väga tähtis. Naudid looduses olemist, head tervislikku toitu ja puhtust. Sinu puhkus on elamustele orienteeritud – tunned mõnu jalgsi ekskursioonidest, vaimustud kohalikust arhitektuurist ja vaatamisväärsustest. Eelistad selget ja konkreetset reisiplaani.

Neitsi vaimustub kohalikust arhitektuurist. Foto: Henry Paul/Unsplash

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Oled intellektuaalne ja diplomaatiline. Tahad jagada elamusi teistega, aga hea meelega kerid ka kerra põnevat raamatut lugema. Sinu puhkuse stiil on pigem rahulik. Otsid tasakaalu tegutsemise ja lihtsalt niisama olemise vahel. Sulle meeldivad butiigid, restoranid ja ka ööelu – seda viimast muidugi tingimusel, et saad hommikul kodus ärgata.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Skorpion on vapper, kaastundlik ja aus – tõeline sündinud liider, kes harva puhkab. Sinu puhkus tähendab akude laadimist. Meele järgi on Sulle üksiolemine ja endaga tegelemine, privaatsed kohad ning kõrvalised paigad. Naudid voolavat vett: jõgesid ja ojasid.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Oled tõeline seiklejahing! Otsid elamusi ja januned vabaduse järele. Puhates oled uudishimulik – tahad uurida loodusparke, tundmatuid paiku ja ajalooga kohti. Igatsed spontaansust ja planeerimata kulgemist.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Kaljukitsena oled praktiline, sageli tõsine ja distsiplineeritud. Puhkuse juures otsid suuri ja meeldejäävaid elamusi nagu kuumaõhupalliga sõit või arheoloogiline väljakaevamine. Samas naudid ka muuseumide külastamist ja looduses käimist, sinu lemmikud on mägivaated.

Kaljukitse lemmikuteks on kaunid mägivaated. Foto: Robson Hatsukami Morgan/Unsplash

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Puhates otsid uusi seiklusi, naudid iseseisvust ja soovid teha kõike omamoodi. Tahad kogeda looduse imesid, näiteks näha virmalisi. Vaimustud kõigest seikluslikust nagu kajakisõit või parasailing. Muidugi ei ütle sa ära ka ägedate linnade külastamisest.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Sa unistad maailma avastamisest ja armastad mõtet reaalsusest põgenemisest. Naudid igal kujul veega seotud tegevusi – olgu selleks sukeldumine, purjetamine või suppimine. Lisaks sellele oled romantik, kes puhkaks kallimaga meelsasti näiteks armsas suvemajakeses. Puhates kasutad aega elu üle mõtlemiseks ja asjade ümberhindamiseks.

Kaladele on meelt mööda kõik veega seotud tegevused. Foto: Ishan Seefromthesky/Unsplash

Allikad: CosmopolitanMy Domaine