Kinnisvara
6. juuni 2019, 11:19

Aeda mööblit tellides olgu komplektis kõik vajalik

Aeda või terrassile kokkusobiva mööbli valimine võib olla üsna keeruline. E-pood Kaup24.ee tutvustab allpool kahte populaarset aiamööblikomplekti, Sundale ja King.

Loomulikult on alternatiiviks valida komplektile eraldi laud ja sellele lisaks toolid koos toolikatetega, kuid kõige vajalikuga komplekt teeb valimise ja ostmise oluliselt lihtsamaks. Esiteks võib kindel olla, et komplektis olevad esemed sobivad omavahel kokku. Teiseks on aiamööbli komplektides reeglina ka padjad ja teised aksessuaarid, mille välja valimisele võib muidu kuluda märgatavalt aega ja energiat.

Perfektne lahendus terrassile ja verandale

Turul on saada vägagi erinevaid komplekte. Kõike alates istumiskohtade arvust ja materjalist kuni värvi ja kaaluni saab valida. Tutvu ka 5 nõuandega välimööbli valimiseks.

Komplekt Sundale

Kahest tugitoolist, diivanist ning lauast kaasnev Sundale komplekt pakub mitmekülgseid kasutusvõimalusi. Selle ümber saab istuda kolme-neljaliikmelise seltskonnaga, kuid loomulikult nautida ka rahulikku omaette olemist.

Kunstrotangist ehk sünteetilisest vitsast tehtud mööblikomplekt on vastupidav, kuid võrdlemisi kerge, nii et mööblit on väga lihtne ühest kohast teise liigutada. See tähendab et suveks võib mööbli tõsta õue põõsaste vahele rajatud grillinurka, kuid talveks liigutada seintega kaitstud verandale. Tänu alumiiniumist raamile ja jalgadele pole vaja karta ka niiskust, mis mõjuks halvasti puidust tehtud aiamööblile.

Ka aiasisustuse juures ei saa jätta välimust tähelepanuta. Komplekti kuuluvate patjade (istepadi 5 cm paksune, seljatoe padi 8 cm paksune) ja materjali beežikas kreemjas värv on piisavalt naturaalsed, et sobida igasuguse sisustusega. Samal ajal on need ka püüdlematult kenad. Karastatud klaasist lauaplaat jätab elegantse ja kerge mulje, olles samal ajal võrdlemisi vastupidav – õuekasutuse juures on see kindlasti oluline.

Komplekt King on väärt investeering suurema seltskonna jaoks

Võrreldes Sundale’i komplektiga, sobib aiamööblikomplekt King perekonda, kus on rohkem liikmeid või võõrustatakse enam külalisi. Lisaks lauale kuulub komplekti kolmekohaline diivan, kaks tugitooli ja kaks tumbat, mahutades kokku seitse inimest.

Komplekt sobib verandale või terrassile, kus on rohkem ruumi. Arvestama peab sellega, et laua pikkus on juba 143cm, diivani laius 170 cm ning sellele lisanduvad veel tugitoolid ja tumbad. Kui aga ruumi on piisavalt, on tegu väga hea lahendusega, mis näeb stiilne välja ning on mugavaks koosviibimiskohaks perele ja külalistele.

Stiilne väljanägemine on saavutatud tänu kvaliteetsetele materjalidele: teras, sünteetiline vits ning karastatud klaas. Komplektis on kaasas ka 11 halli värvi patja, millel on veekindel eemaldatav kate. See tähendab, et kui soovid mingil põhjusel muud värvi patja, on võimalik vahetada vaid padjakate ning ei pea kohe uut komplekti ostma.

King komplekt on igal juhul praktiline valik. Stiilselt silmapaistev ja kaunis, on mööbel ka funktsionaalne ja mitmekülgne. Tänu kergele materjalile on mööblit lihtne ümber tõsta ja komplekti hall värv garanteerib, et see näeb hea välja igasuguses keskkonnas. Väikesed tumbad saab aga laua alla lükata, et need vähem ruumi võtaksid ja ka sellega komplekti välimust muuta.

Kogu aiamööbli valikuga saate tutvuda Kaup24 e-poes. Telli internetist, säästa aega ja raha!

Ideerikkad galeriid

Inspiratsiooni aia möbleerimisel leiad balconygardenweb.com ja gardenloversclub.com pildirohketest galeriidest.