Ebameeldivate pinisejate peletamiseks on näitleja ja kirglik kalastaja Inga Lunge kasutusele võtnud aroomiteraapia ning isetehtud tõmmised.Foto: Laura Strandberg
Inimesed
23. juuli 2020, 15:21

Artikkel ilmus esmakordselt 2019. aasta juunis. 

KUI SÄÄSED PINISEVAD! Inga Lunge: minu relv sääskede vastu valmib basiilikust ja rosmariinist! (3)

Suvel pole pääsu tüütutest sääskedest, kes suudavad su mõnusa rabamatka või õdusa terrassiõhtu maatasa teha. Ebameeldivate pinisejate peletamiseks on näitleja ja kirglik kalastaja Inga Lunge kasutusele võtnud aroomiteraapia ning isetehtud tõmmised. Aga kuidas siis lavendli või basiiliku abil sääsed eemale tõrjuda?

Suve saabudes ilmuvad meid kimbutama sääsed, kes suudavad su mõnusa rabamatka või õdusa terrassiõhtu maatasa teha. Ebameeldivate pinisejate peletamiseks on näitleja ja kirglik kalastaja Inga Lunge kasutusele võtnud aroomiteraapia ning isetehtud tõmmised. Aga kuidas siis lavendli või basiiliku abil sääsed eemale tõrjuda?

„Kalastamine maandab suurepäraselt pingeid! Värske õhk, paras kogus adrenaliini ja imeline loodus on põhjused, miks viimasel ajal aina rohkem veekogude äärde satun. Putukate tõrjumiseks olen mõne nipi kõrva taha pannud oma emalt, kes on kliiniline aroomiterapeut,“ jutustab Inga. 

Edasi lugemiseks: