Bändi põhituumik koosneb DJ-produtsentidest Muudu, Philgood ja JaanJaago ning laulja Kristel Aaslaiust. Foto: Taaniel Malleus
Uudised
31. mai 2019, 20:14

KUULA SEDA: Kristel Aaslaid ja Gram-Of-Fun on kokku pannud suviselt lõõmava pleilisti (1)

Tänavakultuur, scratchimine, funky'd ja tantsulised meloodiad? Gram-of-Funil on seda kõike. Sedasama kumab ka nende koostatud pleilistist, millega meenuvad kõik Eesti suvedega seotud tundmused: mõnusalt suvine briis läbimas juuksepahmakat, kõrgelt lõõmav päike soojendamas keha, grillimised sõpradega tagaaias... Ja muidugi festivalihooaeg, mis annab võimaluse nautida head muusikat parima seltskonnaga ning millest ei saa ükski eestlane üle ega ümber!

Gram-Of-Fun on plaadifirma Made in Baltics Entertainment (Sony Music Baltics) uus artist, mis on kasvanud välja ühtset visiooni jagavast sõpruskonnast. Bändi põhituumik koosneb DJ-produtsentidest Muudu, Philgood ja JaanJaago ning laulja Kristel Aaslaiust. Live-esinemisteks on nad punti kaasanud ka Kostja Tsõbulevski, Raul Ojamaa ning Siim Avango.

Kohe kuuled neid lugusid:

Saabuva suve puhul kokku pandud pleilist häälestab hästi ka Eesti ainsaks rändavaks kultuurifestivaliks Võnge, mille värvikas, ent koduses ja hubases kompotis on osa ka Gram-Of-Funil. Juba 14.-15. juunini toimuv Võnge toimub sel aastal juba viiendat korda. Kvaliteetmuusika ja hoolikalt valitud kultuurielamused leiavad sel puhul endale kodu Lääne-Virumaal, imekaunis Altja kalurikülas, looduse keskel. Gram-Of-Fun esitab festivalil lugusid oma uuelt EP-lt ‘’Second Breakfast’’.

www.vonge.ee