Marko Atso ja Cerli SarvFoto: Erlend Štaub
Inimesed
20. mai 2019, 14:27

Trummar Marko Atso ja Cerli Sarv läksid lahku: meie elutee kulgeb edasi sõpradena (42)

„Meie elutee kulgeb edasi sõpradena, kes ei unusta iial teineteist!“ andis Cerli Sarv ehk hing Fekeli sotsiaalmeedias teada, et tema ja Musta Hundi trummari Marko Atso suhe on purunenud. Kui Cerli ja Marko viis aastat tagasi tutvusid, tabas neid mõlemaid armastus esimesest silmapilgust. Cerli lahutas tollasest abikaasast, sest tunne oli liiga suur, et sellele vastu seista. Mis nüüd ometi unistuste paariga juhtus? „Postituses on kogu info olemas, las see jääb nii,“ ei soovinud Marko olukorda lähemalt kommenteerida. Kommentaari ei õnnestunud saada ka Cerlilt.

„Meie elutee kulgeb edasi sõpradena, kes ei unusta iial teineteist!“ andis Cerli Sarv ehk hing Fekeli sotsiaalmeedias teada, et tema ja Musta Hundi trummari Marko Atso suhe on purunenud. Kui Cerli ja Marko viis aastat tagasi tutvusid, tabas neid mõlemaid armastus esimesest silmapilgust. Cerli lahutas tollasest abikaasast, sest tunne oli liiga suur, et sellele vastu seista. Mis nüüd ometi unistuste paariga juhtus? „Postituses on kogu info olemas, las see jääb nii,“ ei soovinud Marko olukorda lähemalt kommenteerida. Kommentaaridest keeldus ka Cerli.

„Armastus on imelisim tunne siin maailmas, mida võiksid kõik hinged kogeda... Armastus on vabadus ja meeletult kirglik tunne me südames, mida kogesime koos... Hoiame seda oma hinges suurima tänutundega! Meie armastus elab edasi meie imearmsas tütres Ella Noras. Meie elutee kulgeb edasi sõpradena, kes ei unusta iial teineteist!“ kirjutas Cerli (37) oma teadaandes.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99