Enamik suhteprobleeme saab lahendatud, kui õigel ajal abi otsida.Foto: pixel2013 / Pixabay
Uudised
17. mai 2019, 16:58

5 ohumärki, et sinu suhtest on armastus kadunud

Kui tunned, et elu kulgeb küll tavapäraselt, kuid suhtes oleks justkui midagi valesti, siis uuri, kas ehk pole sealt kadunud teid kokku toonud armastus.

Veedad kaasaga varasemast vähem aega
Kas mäletad, kuidas suhte alguses tegite kõik, et vaid koos olla? Pikas suhtes tuleb tihti pingutada, et leida partneriga koos veetmiseks ühist aega. Kui sulle tundub, et pigem naudid üksi olemist ja sa ei tee midagi, et koos olla, siis võib selle taga peituda suurem probleem.

Sa oled partneri suhtes ükskõikne
Armastus tähendab teise tunnetest ja soovidest hoolimist. Sellest ilma jäetud partner tunneb ennast kõrvalejäetuna, mille tõttu kannatab ka teie omavaheline suhtlus. Kui armastad oma kaasat, siis tunned ennast õnneliku ja tänulikuna, et saad temaga koos olla.

Partner pole enam ligitõmbav
Läheduse ja intiimsuse mõõnaperiood on suhetes tavapärane, kuid kui see kestab väga pikalt, ole sellest teadlik ja küsi endalt ja oma partnerit, miks seks enam huvi ei paku. Füüsiline lähedus on armastavas suhtes väga oluline ning selle puudumisel suhe kannatab.

Suhtes pole enam austust
Hästi toimivas suhtes on tähtsal kohal austus ja lahkus. Nende puudumisel tekivad ka väiksematest asjadest tülid ning erimeelsused. Juhul kui suhe on teile tähtis, siis leidke võimalusi, et parandada omavahelist suhtlemist kasvõi paariteraapia abil.

Puudub huvi suhteprobleeme lahendada
Enamik suhteprobleeme saab lahendatud, kui õigel ajal abi otsida. Kui oled suhtele käega löönud, siis tõenäoliselt sind enam lahenduste otsimine ei huvita. Sellisel juhul ole aus nii enda kui partneri vastu, et see suhe enam teie jaoks ei toimi.

Allikas: Woman’s Day