Tehnika

Kas muruniiduki surm on biokütus või tapab selle hooletus? (5)

LISA KOMMENTAAR

hea mootor8. mai 2019, 17:52
peab ütlema, et Briggs & Stratton on üks maailmatuma vastupidav ja hea mootor. Sellest suurest igaaastasest mootori hooldusest pole küll miskit tolku- enne kõduneb ja kulub kõik muu läbi ja selle ideaalses korras mootoriga pole midagi enam peale hakata, mis peale aasta aega seismist sisuliselt esimesest laksust käima läheb. Ilmselt ületab mootori reserv 4x muu konstruktsiooni oma. Eks kehvemad kütus selle vea nüüd siis parandab. Eks professionaalidel ole muid tähelepanekuid.
Ega midagi,8. mai 2019, 11:32
tuleb hakata Venemaal käima. Auto jaoks iseasi, aga paadi jaoks toon selle natukese auto paagis vabalt ära. Venemaa kütus on hea, ei solgita nagu meil "spetsialistid" teevad.
Ametnik8. mai 2019, 11:00
Iga mootori remondiga kasvab majandus . Paraneb tööhõive ja suurenevad laekuvad riigimaksud. Käibemaks, sotsmaks, tulumaks. Solgi asemel tuleb osta uus kütus seega aktsiis. Purunenud mootor teeb riigi rikkaks.
maalt ja traktoriga8. mai 2019, 09:44
See biokütuse jama tuleb ära lõpetada, öeldagu Brüsselist mida tahes. Mõni päev tagasi kirjutati, et Neste pakub uut MY biodiislit, mille näiteks Soomes mersude maaletooja, Veho, keelas mersu sõiduautodesse tankimast. Lööb mootorid segamini.
Paadimees.8. mai 2019, 07:49
Kui muruniiduk juhtub seisma jääma või annab lausa otsad, võid rahulikult sinnasamasse jätta ja minema jalutada. Aga kuhu sa lähed paadist kui see seisma jääb. Olen paadi mootoreid juba selle biokütuse pärast puhastanud, remontinud. Päris utiiliks ei lähe aga vee peal võib hätta jätta. See biosegu põleb ära küll. Aga, et bensiini kanaleid, düüse, vastiku tagiga ummistab, sellest paraku ei räägi keegi. Head vee peal toimetulemist!