Foto: Bolt
Tehnika
1. mai 2019, 07:15

Bolt viskab kõik esmaklassimargid ühte patta

30. aprillist lõpetas Bolt eraldi Comfort ja Tesla kategooriate pakkumise, edaspidi on kõik kallima klassi autod, sh Tesla, ühes Premium-kategoorias. Kliendile, kes võimalusel teeb oma sõidud Tallinnas elektriautoga, on see löök allapoole vööd.

Bolt on tänavu vahetanud nime, lisanud valikusse uue odavkategooria Basic, uuendanud vahepeal ka äppi nii, et sõidu alguse aadressi tuleb nüüdsest väga täpselt üle kontrollida, et mitte taksojuhiga end üle linna taga hüüda.

Nüüd siis visatakse esmaklassimargid, ka Tesla, ühte patta ja tekitatakse Tallinnas uus kategooria nimega Premium, mis loob justkui selge erinevuse tavalise Bolti kategooriaga, pakkudes võimaluse sõita kallima autoga. 

Nahksisu ja neli ust

Bolti Eesti tegevjuht Aleksei Kolesnikov lubab, et Premiumist autot tellides võid olla kindel, et ette sõidab tõeliselt äge auto, nelja ukse ja nahksisuga.

„Mõnikord on tunne, et just see sõit peab olema eriline – kui sa lähed lennujaama äripartnerile vastu või kallimaga pidulikule õhtusöögile. Comfort kategooriasse hakkab kuuluma Bolti autopargi absoluutne tipp – sealt auto tellides võid olla kindel, et saad tõelise premium-sõidu osaliseks,“ ütles Kolesnikov.

Vaatame siis, milliseid esmaklassimarke Bolt meile pakub: Audi A8, BMW X5, M-B S-klass, Tesla Model X ja Volvo S90. Kõigis autodes on nahksisu ja kohti vähemalt 4 reisijale. No tegelikult on samas klassis ka vähemalt üks Lexus ja üks valge Tesla Model S, millega Acceleristas tihti sõidetakse.

Aga samas klassis on nüüdsest ka suured Opelid ja Škodad, sest vaevalt et neid Premiumist ära ajama hakatakse kui on vaja „nooblit sõitu“ ja parasjagu on ainult sellised võtta. Vähetõenäoline, et klient tahaks teatrisse hiljaks jääda vaid sellepärast, et tõeliselt luksuslikku masinat või Teslat parasjagu saada ei ole.

Mida veel Bolt muutnud on, loe edasi Acceleristast.

Foto: Accelerista