Tehnika

Euroopa Komisjon kiitis heaks uutele sõidukitele kohustuslikud turvameetmed (5)

LISA KOMMENTAAR

asd28. märts 2019, 19:20
Seadusetööstuse töölistele tuleb jagada rumalate seaduste tuvastamise soft ja värinaga klaviatuur, mis värisema ja hüplema hakkab, kui seadus eriti üle võlli sisu saama hakkab. Nii oleks rändeseadus suudetud ära hoida.
28. märts 2019, 09:48
ntsip algatas eelnõu et kõige turvalisem oleks liiklus juhul kui kõik autod liiguksid ainult otse Brüsselist tulevate raadjosignaalide järgi
Äh28. märts 2019, 09:24
Banaanikõverused kahh ammu platsis
Jube28. märts 2019, 08:47
Nagu klass, milles õpilased peavad juhinduma kõige rumalama taseme järgi. No selle asemel, et teised targema poole püüaksid saada oma teadmistelt ja oskustelt. Meile korraldavad mingit "ohutut elu" arvutimängudest sõgedaksläinud küünilised psühhopaadid. Autotootjate käpikud! Mis siis saab, kui pärisautod otsa saavad? Just oli 9m lainetes ja 30m sek tuules juhitamatu üüratu reisilaev, soft lülitas kõik neli peamasinat välja "ohutuse" nimel... proge arvas, et nii on väga hea. Nis nende autodega juhtuma hakkab?
Vahest on pigem mängus tootjate huvid, et tarbijatele sundkorras ülikallist pahna kaelaäärida?28. märts 2019, 08:39
Aga kuidas nende üleautomaiseeritud Boengutega oli, kus elektroonikasüsteemid on sedavõrd keerulised, et piloot enam millestki aru ei saagi ja kus tarkvararike viib kindla avariini?