Foto: AFP/Scanpix
Tehnika
8. märts 2019, 07:15

Venemaal saab uue auto osta ka AliExpressi kaudu

Venemaal saab edaspidi uue auto osta ka AliExpressi kaudu. Esimene automüüja, kes kolib oma autod AliExpressi populaarsesse veebikaubamajja, on hiinlaste Chery.

Hiina autotootja Chery esindaja andis ajakirjale „Za Ruljom“ intervjuu ja rääkis lähemalt, kuidas neti kaudu auto ostmine Venemaal edaspidi välja näeb.

Chery'l on Hiinas AliExpressi netikaubamaja müügikogemus juba olemas ning see on osutunud populaarseks. Autotootjal on kavas oma internetimüüki laiendada ka teistel sihtturgudel. Venekeelse kodulehe arendustööd parasjagu käivad, samuti täpsustatakse müüki ja logistikat puudutavaid üksikasju.

„Koostööleping AliExpressi ja Chery peakorteri vahel on sõlmitud. Cheryl on Venemaal veebipood olemas, nüüd laieneme ka populaarse netikaubamaja platvormile,“ selgitab maaletooja kõneisik Evgenia Nikitina-Katsarskaja.

„AliExpressi kaudu saab osta kõiki tooteid, mis on Venemaal müügil – krossovereid Tiggo 2, 3 ja 5 ning tootja uut lipulaevmaasturit Tiggo 7, mida 1. märtsil esmaesitleti. Eritellimusega kaasnevad soodustused laienevad kuni 7. aprillini ka kõigile neile, kes otsustavad auto osta AliExpressi kaudu,“ lisab Katsarskaja.

AliExpressi kaudu saab edaspidi osta mitte üksnes Chery autosid vaid ka nende varuosi ning lisasid. See on ostja jaoks veidi soodsam kui samade toodete esinduse kaudu tellimine. Ehk siis edaspidi – tellid oma auto jupid AliExpressist, võtad need kaenlasse ja lähed teenindusse.

Loe edasi Acceleristast.

Foto: Accelerista