Foto: Foto: Laura Strandberg
Uudised
4. märts 2019, 20:01

Pahandus! Blogija Mallukas pahandas Nipiraamatu kaanetsitaadi peale!

Märtsi Nipiraamatu kaaneloos räägib skandaalne blogija Mariann Treimann (28) ehk Mallukas oma tööst blogijana ja argipäevast kolme lapse emana.

Omades rekordarvu lugejaid, on Mallukas tegemas Eesti mõistes ajalugu, elatudes blogimisest. “Meie kodus on päris paljud suured asjad tulnud bartertehingutena ehk mina postitan ja saan vastu mõne tarbeasja. Mõne kampaania summad on ulatunud mitme tuhande eurodeni,” sõnab tuntud blogija Nipiraamatu kaaneloos. Populaarsuse ja hea teenistuse kõrval saadab Malluka tegemisi üks skandaal teise järel. “Õnneks on mul piisavalt suva ja ma ei lase end sellest muserdada,” ei jää ta pikalt kahetsema.   

Nüüd on blogija Nipiraamatu toimetuse peale pahane, sest märtsi ajakirja kaanetekst “Teenin ropult hästi skandaalide kiuste!” pole sõna-sõnalt tema öeldud.

„Sellest, et ta hästi teenib ega lase end skandaalidest muserdada, räägib Mallukas pikas kaaneloos, mille ta on üle vaadanud ja heaks kiitnud,” tõdeb Nipiraamatu peatoimetaja Epp Reinmets. „Hinnang “ropult” oli kaaneviitesse tõesti aga toimetuse poolt lisatud, seda väljendit Mallukas ise ei kasutanud. Ta väljaütlemised ja elustiil lasevad Eesti palku arvestades siiski aimata väga head sissetulekut,“ selgitab arusaamatust ja sõnavalikut ajakirja peatoimetaja.  

“Mul on väga kahju, et me Mallukale pahameelt valmistasime. Artikkel on üdini positiivne ja inspireeriv. Usun, et nii mõnigi saab loost juurde julgust, et blogimisega tõsisemalt tegeleda. Mariann on vahetu ja hea südamega noor naine. Loodan, et tema blogil ja tegemistel läheb tulevikus ainult hästi,” lisab Epp Reinmets. 

Loe lugu SIIT