Foto: Zuma Press/Scanpix
Tehnika
4. märts 2019, 14:41

Facebook võimaldab nüüd Messengeri rakenduses tumedat režiimi kasutada (5)

Facebook on välja tulnud järjekordse uuendusega Messengeri sõnumirakendusele. Sel korral toodi kasutajateni tume öö-režiim, vahendab The Verge.

Viimasel ajal on Messengeri arendajad palju vaeva näinud, et telefonirakendust kasutajasõbralikumaks muuta. Tähelepanu on pööratud tekstivestluse lihtsustamisele ning sõnumiakna väljanägemisele. Nüüdsest on võimalik rakenduse põhitoon muuta valge asemel stiilselt mustaks, mis on eriti kasulik hämaras sõnumite lugemiseks. 

Et ka enda telefonis Messengeri rakendus tumedasse režiimi seadistada, tuleb järgida paari lihtsat sammu. Esiteks pead saatma suvalisse vestlusesse kasvava kuu emotikoni. Kui see tehtud, ilmub telefoniekraanile allalangevate kuu-emojide animatsioon ning soovitus rakendus dark-mode'i lülitada. Selleks pead minema äpis enda profiililehele – vajuta Messengeri avakuval üleval vasakus nurgas asuvale profiilipildile. Seal avaneb nüüd võimalus dark mode ehk tume režiim sisse-välja lülitada. 

The Verge'i artiklist selgub, et uus režiim on arendusjärgus ega pruugi olla veel kõigile kättesaadav. Siiski on tegemist piisavalt kasuliku värskendusega, mis on mõistlik järgi proovida.