Mallukas ei jäta kedagi külmaks - teda kas armastatakse või vihatakse.Foto: Laura Strandberg
Uudised
28. veebruar 2019, 13:02

UUES NIPIRAAMATUS | Blogija Mariann Treimann ehk Mallukas: ma ei karda tulevikus laste pahameelt – olen blogija, mitte prostituut (60)

Kunagi suurest südamevalust alguse saanud Malluka blogi on nüüd üks Eesti loetumaid. Särtsakas blogija toob lugejate ette väga isiklikke teemasid, millest mõni ei julgeks sõbrannalegi kõssata.

Pere ja blogi

Mariann pole peljanud blogis ega telesaadetes avalikkuse ette tuua ka väga isiklikke hetki. Keskmise tütre Lende Liisi (2) sünnitamisel tegi ema haiglast Facebooki otseülekandeid ja ka Marta Kene (3 kuud) sünnilool on huvilised saanud blogis silma peal hoida. «Abikaasa Kardo (28) on piisavalt edev ja tal pole sellise avaliku elu vastu midagi. Praegu on lapsed nii väikesed ega saa aru, et midagi nende elus teisiti oleks. Aegajalt mõni võõras laps või tädi küll ütleb, et olid teleris nii tore, kuid Mari Johanna (5) arvab, et kõik inimesed on mõnikord teleris ja tähelennuks ta seda ei pea,» mainib pereema. «Vaka alla olen jätnud vaid lood, mis puudutavad minu lähedasi, kes ei soovi oma elule nii suurt publikut,» tõdeb Mariann. Ta ei mõtle, et lapsed võiksid sellisele avalikule lapsepõlvele kuidagi halvasti tagasi mõelda. «Tõenäoliselt on kõigi meie lapsepõlves midagi sellist, mis ei meeldi. Saaksin pahameelest aru, kui oleksin prostituut, kuid blogimine on minu töö,» lausub naine.

Järjest uued skandaalid

«Viimastel aastatel on mu elu kulgenud rada pidi, kas olen rasedaks jäänud või kohtusse kaevatud,» naljatab ta. Mariann käib praegu kohtuteed Ekspress Meedia Mangi horoskoobi jagamise pärast. Teine kohtuasi on pooleli Õismäe korterelamu ühistuesinaisega, kes hages teda blogikommentaari tõttu. «Mõtlen alati: mis minuga ikka juhtuda saab? Ja jälle ootab ees uus skandaal ... Ma ei oska vait jääda ega õigel ajal lõpetada. Tahan mõelda, et olen neist skandaalidest midagi õppinud, aga iga kord, kui näen, et kellelegi tehakse ülekohut, pean selle eest seisma. Õnneks on mul piisavalt suva ja ma ei lase end sellest muserdada,» ei jää ta pikalt kahetsema.

Samas ei ole blogija märganud, et töö vallas oleks keegi jätnud kohtuasjade pärast temaga koostöö tegemata või selle katkestanud. «Reklaamijate eesmärk on jõuda võimalikult paljude inimesteni ja lugejaid mul on. Samas vabalt võib olla ka neid firmasid, kes selle pärast ühendust ei võta,» mõtiskleb Mariann.

Loe pikemat lugu Nipiraamatu märtsinumbrist!