Müü oma korter suurema vaevata maha!Foto: Foto: Pixabay.com
Kinnisvara
27. veebruar 2019, 07:00

Nii müüd oma korteri kiirelt maha

Kui kinnisvaraturul valitseb vaikus, aga sinul on kindel müügisoov, siis pead andma objektile lisaväärtust. Eriti olulised on siinjuures pisidetailid, mille kallal oleks tark vaeva näha. Tänu neile võid küsida – ja ka saada – elukoha eest kõrgemat hinda, kui teised samaväärsed.

Muuda oma kodu nende kümne nipiga ihaldusväärsemaks müügiobjektiks!

1. Puhtuses peitub võlu! Tee oma kodu korda! Vii minema kõik üleliigne, nii mööbel kui ka isiklikud meened. Ruum peaks nägema välja võimalikult neutraalne, aga samas piisavat hubane. Ostjal peaks olema võimalus kujutleda ennast uude kodusse elama.

2. Otsi välja see eriline miski oma kodus. Selleks võib olla arhitektuurne lahendus, hästi säilinud parkett, tähelepanu püüdev seinakate või huvitav värvilahendus.

3. Loo mõnus komplekt. Ka kõige vanem mööblitükk näeb kenam välja, kui ruumis on ühtlane värvilahendus. Laena valged kardinad akende ette, päevatekk diivanile ja mõned särtsakad padjad, lauale pane puuviljakauss ja teekann.

4. Kellele müüd? Pööra oma kodu stiliseerimise juures tähelepanu ostjale. Kas korter on sobiks pigem üksikule ärimehele või naudiksid seda hoopis lastega perele.

5. Hoidu segadusest kaunistamisel. Ära riputa asju suvaliselt siia sinna vaid tee ilusaid ja kindlaid rühmasid ja väljapanekuid. Näiteks kolm ilusti volditud rätikut vannitoas koos moodsa seebipudeliga või lillevaas värskete lilledega ja selle kõrval paar ilusat küünlajalga.

6. Värsked lilled annavad lisapunkte. Muud polegi lisada.

7. Kaunista kodu parimaid osi. Vigasid ei saa eriti peita, seega tõmba tähelepanu mujale.

8. Võta fotograaf. Kui endal ei ole peegelkaamerat ega oskust pilte veidike töödelda, võta appi keegi, kes seda oskab.

9. Õige vaatenurk. Parimad müügipildid sünnivad hea stilistika ja professionaalsete piltidega. Tee mitu fotot, muutes veidikene vaatenurka, pärast vali parim välja. Pilt ütleb rohkem kui tuhat sõna!

10. Nokitse ainult veidikene. Ära hakka tapeeti vahetma või uut köögimööblit tellima. Maitsed on erinevad ja inimesed ei ole nõus uue, ent nende jaoks inetu köögi eest rohkem maksma. Võõpa uut kihti vajav sein lihtsalt valgeks ja soovi korral vaheta köögi kappidel nupud vms.

Pool aastat müügis olnud korter stiliseeriti, võeti uued fotod ja müüdi seejärel kahe nädalaga maha. Vaata selle korteri enne ja pärast pilte siit!

Allikas: https://dekolehti.fi/