Muuda taas oma voodielu elavaks!Foto: Foto: Pixabay.com
Uudised
13. veebruar 2019, 14:00

5 viga, mida teed oma kaaslasega magamistoas

Üllatav, kui vähesed paarid räägivad oma magamistoas toimuvast. Küll aga vaevlevad paljud paarid kire ja naudingu puuduses. Väldi neid viite viga, et sinu kooselu oleks õnnelik!

Vestle oma partneriga, küsides temalt:

·      Kas tema jaoks on kõik teie voodieluga korras?

·      Kas te leiate piisavalt tihti teineteise jaoks aega?

·      Kas te täidate teineteise ootusi?

·      Millised on tema fantaasiad, mida ta ei ole võibolla julgenud sulle öelda?

5 viga, mida tehakse magamistoas

1.     Teil puuduvad igasugused ootused. Te olete oma igapäevaeluga nii hõivatud, et olete kaotanud igasugu isu ja tahtmise oma kaaslasega lähedane olla. Mõtle, millal viimati olid oma kaaslasega lähedane, kas see polnud mitte liiga ammu?

2.     Te ei tee piisavalt komplimente. Teineteise kiitmine magamistoas on väga oluline. Nii saab teine kinnitust, et pead teda endiselt ihaldusväärseks. Eriti võivad naised olla hädas  ebakindlusega, milleks pole üldse tegelikult põhjust. Esitage teineteisele küsimusi, mida kaaslane sinu keha juures ilusaks ja kauniks peab.

3.     Te olete end käest lasknud. Olles pikemalt suhtes tundub tühine end teise jaoks üles sättida ja ilusaks muuta. Võid mõelda, et ta on nagunii näinud sind igas olekus, milleks siis pingutada. Üllata vahel kallimat mõne seksika pesuga või uue soenguga. Mõtle, millised olite siis, kui kohtusite ja magamistoas kirge jagus.

4.     Te ei pööra rõhku eelmängule. Puudutustel on imeline võime panna teist kõrgustesse lendama. Tuleta meelde, milline oli teie eelmäng siis, kui kohtusite ja armusite. Mida tegite siis teisiti, kui täna?

5.     Te ei võta aega, et olla kahekesi. Kui perre sünnivad lapsed, siis jääb igasugune romantiline aeg tahaplaanile. Võtke aega, et olla vaid kahekesti, jättes lapsed vanavanemate hoolde ja veetes üks öö kodust eemal.

Sõbrapäev on hea aeg, et üllatada oma kallimat ühe kirgliku õhtuga!