Foto: Pixabay
Tehnika
13. veebruar 2019, 11:50

Google Chrome tuli välja 14 uue teemarežiimiga

Tume režiim on arvuti- ning nutiseadmete kasutajatele ammune sõber. Paljud veebilehed pakuvad dark mode'i, mis ärritab hämaramas keskkonnas tunduvalt vähem silmi. Populaarseim internetibrauser Google Chrome tuli viimaks välja 14 erineva teemarežiimiga, mille hulgas on ka oodatud tume teema, vahendab Lifehacker.

Kolmandate osapoolte poolt loodud tumedaid teemarežiime Google Chrome jaoks on tolle rakenduste poes sadu, kui isegi mitte tuhandeid. Chrome'i tiimi poolt hiljuti avaldatud 14 uut teemat olid programmi esimesed ametlikud värvirežiimid. Need on lihtsakoelised, kuid tõenäoliselt esineb nende kasutamisel vähem probleeme kui kasutajate loodud teemade puhul.

Lisaks tumedatele teemadele leiab valikust ka heledaid ning pehmeid toone. Kõiki teemasid saab vaadata ning kasutusele võtta Google Chrome'i teemade lehelt. Teema valimiseks tuleb kõigepealt klikkida sobivale teemale ning seejärel vajutada paremale ülemisse nurka ilmuvale Add to Chrome nupule. Kui valitud värvikombinatsioon ei meeldi, saab vajutada rippmenüüle ilmunud nupule Undo ning sinu Chrome on taaskord tavapäraselt hallikas.