Nii esinemistel kui argielus kannab Jesper tihti vesti ja T-särki.Foto: Laura Strandberg
Uudised
31. jaanuar 2019, 10:00

Kirjanik Jesper Parve: rõivastega jändamine ei kahanda mehelikkust!

Kirjanik, isa ja esineja Jesper Parve eelistab oma riidekapis hoida vaid vajalikke asju. Kõik üleliigne rändab taaskasutusse!

Mitte just tihti ei satu pilk mõne meesterahva riidekappi. Uurides Jesper Parve (38) garderoobi sisu kohta toob ta sealt välja oma lemmikrõivaste kombinatsiooni vesti ja T-särgi. “See on tõesti minu lemmikriietus! Vahetan selle komplekti juures T-särke või panen teist värvi vesti – kokku tuleb jälle uus, minu jaoks ülimugav ja samas stiilne riietus. See täidab hästi oma eesmärki nii esinemistel kui ka argielus. Rõivastega jändamine ei kahanda mehelikkust!
Ma olen äärmuslik minimalist ja mu kapis ei ole kunagi midagi liiga palju. Seal on ainult asjad mida kindlasti kannan ja mida kasutan. Kõik mis on jäänud seisma, viin kohe taaskasutuskeskusesse. Ja mul on ka see reegel, et kui midagi uut ostan, siis pean viima ka midagi ära. Pigem üritan riidekapis asju vähendada, et seal olevate esemete hulk liiga suureks ei kasvaks.“
Kõige hullem moefopaa mehe riietuse juures võiks tema arvates olla plätude ja mustade sokkide kooslus. Ta tunnistab, et on ka ise nooruspõlves selle vastu patustanud. Rääkides hoolitsevatest kingitustest leiab Jesper, et kui naisele aluspesu kinkimine on armas, siis mees võiks oma aluspesu ikka ise osta.