Nipiraamatu toimetaja Laura Verte lugu „Noore pere isetehtud autosuvila“ pälvis Aasta tarbijaloo tiitli.Foto: Õhtulehe Kirjastus
Uudised
27. jaanuar 2019, 14:52

Nipiraamatu kodulugu valiti Õhtulehe Kirjastuse parimate hulka!

Eelmisel aastal liitus Nipiraamat Õhtulehe Kirjastusega, kus ajakirja tööd ka teiste väljaannete hulgas on äramärkimist leidnud. Toimetaja Laura Verte kirjutas toreda loo augusti numbris, kus oma ratastel elamist näitasid Merily ja Merten Loss.

Artikli „Noore pere isetehtud autosuvila“ saamisloost kirjutab Laura Verte nii: Nipiraamatu kodulugudes kajastatakse inspireerivaid ja lugejate eelistustega samastuvaid kodusid, kus isetegemine ja looduslik ning säästev mõtteviis on au sees. 2018. aasta augustinumbris olid ajakirja fookuses suvised tegevused, matkamine ja telkimine. Kogu ajakirjaga haakumiseks valisime koduloo rubriiki seega alternatiivse suuna ja olemusega ratastel kodu. Hakkamist täis noorte kaubikust isetehtud autosuvila näitab ilmekalt, kui väheste asjadega on võimalik ühel perel terve suve ja ka elu jooksul ära elada. Keskkonnasõbralik lugu on ülesehituselt lihtsasti hoomatav, meeleolukas ning täiustatud nutikate nippidega, kuidas noorte eeskujul autost kodu ehitada.

Merily ja Merten Lossi jagatud nõuandeid, kuidas ehitada oma autosuvila, saab lugeda siit.

Tutvu ka teiste Õhtulehe Kirjastuse auhinnatud fotode, lugude ja videotega siin!