R. KellyFoto: Reuters/Scanpix
Inimesed
21. jaanuar 2019, 09:39

Seksiorjade pidamises süüdistatav R. Kelly sai Sonylt sule sappa (1)

Sony Music lõpetas aastakümneid kestnud koostöö R. Kellyga. Plaadifirmal sai viimaks mõõt täis R&B-staari vastu esitatud seksisüüdistustest, mis olid kulmineerunud väidetega seksiorjade pidamises.

Sony Musicu ja selle haru RCA Records esindajad keeldusid ajakirja Variety kommentaaripalvest. R. Kelly praegune nõustaja Don Rossell kinnitas aga muusikaajakirjale Rolling Stone, et mitu plaadifirmat on väga huvitatud Kellyga koostöö tegemisest.

Lisaks Sonyle on Kellyle viimasel ajal selja pööranud mitmed A-kategooria naislauljad nagu Celine Dion ja Lady Gaga, märgib Iltalehti. Viimane nentis, et tema ja Kelly kuue aasta tagune ühissingel oli olnud eksisamm. Lady Gaga kinnitas, et usub kõiki naisi, kes on Kellyt seksuaalkuritegudes ja vägivallatsemises süüdistanud.

Kuid mõjukas mustanahaline lauljanna Erykah Badu põhjustas Kelly kodulinnas Chicagos antud kontserdil oma fännide seas pahameelt, astudes Kelly kaitseks üles. Ta ütles, et palvetab Kelly eest ning et too väärib armastust.

„Ma loodan, et kui ta on tõesti teinud kõike seda, mida me televisioonis [kuueosalises doksaates „Surviving R. Kelly“] näinud oleme, koidab talle äratundmine.“ Kui kontserdikülastajad hakkasid selle jutu peale nördinult huilgama ja Kellyt pikalt saatma, lausus Badu manitsevalt: „See ei ole armastus.“