Foto: Pixabay
Reisimine
4. jaanuar 2019, 20:38

Ära keera teistele käru: millised sigadusi kaasreisijad kõige rohkem vihkavad?

Reisimine võib olla kohutavalt tüütu, kirjutab BroBible. Edasilükatud lennud, ülerahvastatud lennujaamad, nutvad imikud lennukites, istumine köhiva kodaniku kõrval jne – saate aru küll. Kogu see peavalu võib minna veelgi hullemaks, kui mõni tropist kaasreisija probleeme tekitama hakkab.

Oleme näinud inimesi, kes lähevad lennupersonaliga raginal tülli näiteks sellepärast, et keelduvad telefoni välja lülitamast. Ning paljud meist on olnud mõnel sellisel lennul, kus keegi tinistab väikseid viskipudeleid, käitub nagu ta oleks erapeol, karjub ja räuskab ning käib kõigile pinda. Päris koledad juhtumid – aga need polegi kõige hullemad reisimisetiketi rikkumise näited.

Travel Leaders Group on korraldanud vastavateemalise uuringu ja tänu sellele teame nüüd, mis reisijaid kõige rohkem närvi ajab.

2854 reisimehel paluti väljendada oma suhtumist erinevate reisimisega seotud olukordade või dilemmade kohta ja nii selgusid kõige hullemad. Valik tulemusi:

57% inimestest ei võtaks istet, mis on mõeldud invaliididele. 25% teeks seda juhul, kui läheduses ei ole invaliididest kaasreisijaid.

57% vastajatest ei teeks midagi, kui keegi lennule pääsemise järjekorras neist ette trügib, 35% võtaks vaheletrügija käsile.

Kruiisilaeval ei teeks 60% inimestest midagi, kui keegi neist toidusaali järjekorras ette trügib, 25% aga tõstaks häält.

Kui lennureisil tahab perekond lähestikku istuda, siis koliks 45% reisijatest teisele istmele sõltumata sellest, kus see asub. 35% koliks vaid juhul, kui ei pea istuma keskmisel istmel ja 11% siis, kui uus koht on vahekäigus. 1% inimestest ei oleks nõus mingitel tingimustel kohta vahetama.

Kui kaasreisija väärkohtleb lennupersonali, siis kutsuks 60% inimestest abi, 21% astuks ise nõmetsejale vastu, 14% salvestaks vahejuhtumi nutitelefoni abil.