Üks parimaid rakendusi, mis aitab otsida transpordiühendusi kõikjal maailmas, pakkudes sulle kohalikke lennu-, rongi-, bussi-, sõidujagamis- või rendiauto soovitusi koos soovitustega kohapealsete vaatamisväärsuste kohta on Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomanni sõnul Rome2rio. Foto: Vida Press / Alamy
Reisimine
29. detsember 2018, 00:01

Tark mees taskus: Rakendused, mis teevad reisimise turvalisemaks

Nutitelefon on reisisellile asendamatu abimees. Olgu reisi sihtkohaks ammu tuttav paik siinsamas Euroopas või mõni eksootilisem Aasia või Okeaania riik – mõned lihtsad rakendused on justkui „nutihügieen“, mis reisi turvalisemaks muudavad. Milliseid äppe tasub telefoni tõmmata, soovitab Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann.

Nutitelefon on reisisellile asendamatu abimees. Olgu reisi sihtkohaks ammu tuttav paik siinsamas Euroopas või mõni eksootilisem Aasia või Okeaania riik – mõned lihtsad rakendused on justkui nutihügieen, mis reisi turvalisemaks muudavad. Milliseid äppe tasub telefoni tõmmata, soovitab Elisa telekomiteenuste valdkonna juht Mailiis Ploomann.

Maps.me: aitab keerulisemaski kohas orienteeruda

Ehkki paljudel telefonidel on juba sees Google'i kaardirakendus ning seegi annab võimaluse riigipõhiseid kaarte alla laadida, siis lisa- ja funktsionaalne rakendus on Maps.me. Selle kaardirakendusega saad oma sihtkoha kaardi lihtsasti alla tõmmata ning seejärel juba kuskil Hanoi või Hongkongi hääldamatus tänavarägastikus lihtsasti orienteeruda, külastada kohalikke vaatamisväärsusi ja õdusaid kohvikuid.

Edasi lugemiseks: