Martinique`i saar. Foto: AFP/Scanpix
Eesti uudised
23. detsember 2018, 12:01

Võta eestlaselt ohjad üle!

AITA EESTLANE HÄDAST: meie mehe ümberilmareis jäi Kariibidel pooleli (44)

Tänavu juulikuus Rohukülast ümbermaailmareisi alustanud Margus Saar oli sunnitud seikluse Kariibi merel tervislikel põhjustel katkestama, kuid täisvarustuses purjekaga saaks mõni teine huviline seilamist jätkata.

Õhtuleht toob ära tema Facebooki-postituse, millest selgub ka katkestuse põhjus – selleks on mehe kehv tervis. Samas otsitakse kedagi, kes suudaks või tahaks Saare missiooni üle võtta.

 "Erakordne üleskutse ja üks ütlemata kurb uudis Salacialt," algab postitus.

"38 sadamat ja 6000-meremiili hiljem jääb Marguse selle reisi viimaseks sadamaks Martinique. Katkestamise põhjuseks on tervislik rike. Olukord on stabiilne.

Kui keegi teab kedagi - kes oleks nõus Salaciaga pallitiiru jätkama (või veel parem - Eestisse tagasi sõitma), võtke kindlasti ühendust! Purjekas on varustatud spetsiaalselt ümbermaailmasõiduks, ning tagavaraks pardal olemas ka massiivne kogus konserve ja kuivtoitu.

Ühendust võtta siin, või [email protected] (jah, ühe s’iga)

Marguse eilse postituse leiate Salacia Tour kodulehelt: www.salaciatour.com

Jagades posti suurendate võimalust leida keegi, kes tahab once in a lifetime reisile minna vägagi soliidses varustuses purjekaga - enne kui see kohalike maaklerite müüa jääb. Tasub kiirustada, kuna sealne turg on väga liikuv ja müügihooaeg just algamas.

Rahulikke jõule!“

Vaata kaardilt, kus Saare teekond pooleli jäi: