Lea Dali Lion leiab, et hoolitsema peab ka oma energeetilise keha eest.Foto: Laura Strandberg
Uudised
17. detsember 2018, 11:29

Lea Dali Lion: oluline osa minu ajast kulub energiatega tegelemisele

Lea Dali Lion näeb elu kui meditatsiooni – selleks on näputööga tegelemine, maalimine ja ka koristamine. «Nii raamatute sortimine kui ka kodu koristamine pole ju tegelikult midagi muud kui iseenda ja oma mõtete lahkamine ning korrastamine,» tõdeb muusika

«Maailm on mitmekihiline. Igaüks meist jätab energeetilise jälje, mis ei kao. Samamoodi mõjutavad teiste energiad meid.» Muusik tõdeb, et energeetiline maailm aitab tal olla tegus ning hoida vaimu ja tervist erksana. «Mul on hea olla, kui saan keskenduda asjadele, mis mulle meeldivad. Olen aru saanud, et kui ma ei lase endast energiat läbi, väsin ära – mind nagu ei olekski olemas.»
Kui Lea üritas välja mõelda, mis paneb teda vahel end halvasti ja kurnatuna tundma, sai ta ootamatult oma küsimusele vastuse. «Elus on tihti nii, et miski nähtamatu juhatab sind teadmiseni. Värvisin parajasti lastetuba, ise pingsalt oma sisemaailma analüüsides. Otsustasin taustaks raadio mängima panna. Valisin juhuslikult R2 internetiraadiost ühe eetris olnud saate «Hallo, Kosmos!». Kõneles numeroloog Kai Tamm
Naine meenutab, et Kai rääkis numeroloogias esinevatest meistrinumbritest ja mainis, et neil, kel see olemas, antakse elus palju energiat. Kui sa seda aga ei kasuta, hakkab energia sind enda alla matma. «Minul on meistrinumber. Tol hetkel sain aru, mis minuga toimub.»
Praegu tunneb Lea, et kui saab aidata teistel inimestel energeetilises plaanis puhastuda, muutub ka tema enda enesetunne paremaks. «Energiaväli on nagu tuba – kui see läheb sassi, tuleb see ära koristada. Minu tore sõber kunstnik Neeme Lall on öelnud: «Mis mõttes tõused hommikul üles, pesed hambaid ja käid duši all, aga hinge eest ei hoolitse? Millal sa hinge puhastad?»» Muusik tõdeb, et inimesed on naljakad – füüsilise keha eest hoolitsevad, aga energeetilise eest mitte. «Mõlema eest tuleb hoolt kanda!» on ta kindel.

Intervjuu ilmus ajakirjas Nipiraamat veebruar 2018