Uudised
31. oktoober 2018, 15:50

Nõid Anu Pahka: „Vaimudega suhtlemine ja kodu halvast energiast puhastamine tuleks usaldada spetsialistidele!“

Novembri Nipiraamatus räägib selgeltnägemisest, vaimudest ja inimeste aitamisest tuntud šamaan Anu Pahka.

Lapsed näevad ja tunnevad hingesid täiskasvanutest märksa rohkem. Seega, kui laps räägib korduvalt, et ta toas on keegi ega saa öösiti seetõttu oma toas magada, siis tasuks seda tõsiselt võtta. „See tuleneb sellest, et lapse hing mäletab eelnenud hingede maailma ja tunnetab kõike sellega seonduvat teravamalt. Tegelikult on meis kõigis peidus võimed, aga kui palju need avalduvad, sõltub sellest, kui tugevates raamides me elame,“ selgitab Anu.

Anu ise sai juba noorena aru, et ta taju on teistest erinev ja teda ka tõmbas esoteerika poole. „Olin teistmoodi laps – mulle meeldis ronida puude otsas ja joosta palju õues. 8. klassis hakkasin lugema esoteerikakirjandust, näiteks ajakirja „Kolmas silm“. Võimete avaldumist mõjutas kõige rohkem see, kui sain emalt nägemuse teispoolsusest,“ naeratab Anu. Siis hakkas ta endaga selles suunas teadlikult tegelema.

Ta soovitab võimete avaldumisse suhtuda rahulikult. „Kõige parem on siis, kui lähed raamatukokku, sest seal on ka vanemat kirjandust. Sulge silmad esoteerika raamaturiiuli ees, lase kätega mööda raamaturiiulit ja tunneta, milline on sulle õige raamat,“ õpetab Anu. Sealt saadki vastused!

Pikemalt loe värskest Nipiraamatust!

Anu Pahkale meeldib inimesi aidata Foto: Laura Strandberg