Foto: Pixabay
Tehnika
17. oktoober 2018, 17:19

Kui paljud inimesed kannatavad tühja telefoniaku foobia käes?

Kui sa oled sedasorti inimene, kes muutub oma telefoni aku laetuse taset alla 20% kukkumas nähes närviliseks, siis pole sa üksi. Õigupoolest mõjutab ühe hiljutise uuringu kohaselt tühjeneva aku foobia (low battery anxiety) lausa üheksat inimest kümnest, kirjutab LadBible.

Uuringu korraldaja LG küsitles enam kui 2000 ameeriklasest nutitelefoni kasutajat nende laadimisharjumuste kohta. Tulemused olid järgnevad:

* Mida teeksid, kui peaksid valima, kas minna koju telefoni laadima või spordisaali? Üks kolmest vastanust saadaks sellises olukorras trenni pikalt. Y-põlvkonnast ehk millennialitest eelistaks sellises olukorras laadimiskaablit hantlitele lausa 42%.

* 32% inimestest jätaks enda sõnul aku tühjakssaamise puhul kõik muud tegemised pooleli ja läheks koju laadima. 46% inimestest oleks piinlikkustunde kiuste valmis täielikult võõralt inimeselt laadijat paluma.

* Aga tühi aku võib jama lugu olla küll: 60% nutitelefoni kasutajatest nentis, et on jäänud täiesti tühja aku tõttu kallimale telefonitsi kättesaamatuks.