Lahedad sekkarileiud! Foto: Laura Strandberg
Uudised
23. september 2018, 15:43

PIILUME GARDEROOBI | Kopli Couture vintage-poe pidajad näitavad oma välismaiseid sekkarileide!

Iga vintaaži fänn teab Tallinnas asuvat poodi Kopli Couture. Mõistagi ei saa nii kihvti poe pidajad ise igavalt riides käia. Veronika ja Evelin näitavad oma põnevaimad leide Amsterdamist ja Taist.

Põnevad leiud Amsterdamist ja Taist!

Evelin Lõokene (33) ja Veronika Vallimäe-Tiidus (33) on Kopli Couture poe pidajad. Nende riidekappides leidub ohtralt leide välismaistest sekkaritest.

Veronika (pildil paremal): “Mul on jalas vanakooli Dr. Martensi kingad, mis leidsin Amsterdami vintage-poest. Seljas on koolitüdrukulik, klassikaline must plisseeseelik. Kõige olulisem riideese sellel pildil on tagi - väga armas, kuid samas veidike seksikas. Tagi leidsin samuti Amsterdamist, kus on väga suur valik taaskasutuspoode ja ägedaid vintage-rõivaid!”
Evelin: “Selle Jaapanist pärit kimono ostsin Taist. Sellesse poodi tuuakse Jaapani vintage-riided. Kimono on olnud minu selle suve lemmik! Olen kandnud seda piduliku kleidina ja suvistel üritusel jakina lihtsalt peale visanud, nautides hõlmade hõljumist. Kimono alla sobivad hästi näiteks teksad ja body!”

Lahedad sekkarileiud! Foto: Laura Strandberg