Hoia positiivset meelelaadi!Foto: Hector Landaeta, Freeimages
Uudised
21. september 2018, 21:27

Nahahooldus vanuses 50+: vali massaažid ja erihooldused, mis kiirendavad vereringet ja naharakkude uuenemist

Oled jõudnud väärikasse vanusesse! Nüüd on näha, kui hoolikalt oled sa oma tervise ja näonaha eest varasemalt hoolitsenud. Näpunäiteid, kuidas toime tulla nahka mõjutava sisemise ja välise stressiga jagab kosmeetik Inga Raa, Ella Beaute Salonist.

Paraku on naha vananemine vältimatu tõsisasi.  Suurt mõju naha muutustele avaldavad hormonaalsed tegurid, ravimid, haigused, stress ja keskkond. Vanuses 50+ on  nahal märgata erinevaid probleeme: pigmentatsioonihäired, liigne karvakasv, näonaha lõtvus, sügavad kortsud, naha niiskuse vähenemine, kuperoosa.

Õige nahahooldus on A ja O

Korralik näopuhastus. Jätka kõike seda, mida tegid igapäevaselt ka varem ehk korralik näopuhastus, spetsiaalsed vanaemisvastased kreemid, silmakreemid ja seerumid.
Kaitse nahka päikese eest. Kindlasti kasuta jätkuvalt päikseprille ja SPF 50+ päikesetooteid. Võimalusel väldi otsest päikest näonahale.
Külasta kosmeetikut. Nüüd tuleks igakuiselt või isegi tihemini kosmeetikut külastada. Suur roll naha elastsuse säilitamisel on erimaskidel koos ampullide, seerumite ja näomassaažiga. Massaaz kiirendab uute naharakkude teket, paraneb vereringe, mille tulemusel suureneb naha hapnikuvarustus. Massaaži tulemusel on nahk vastuvõtlikum hoolduse käigus kasutatud toodetele. Lisaks sellele on sel rahustav ja heaolutunnet tekitav mõju. See kõik on särava ja trimmis näonaha saladus!
Tee aparaaadihooldusi lõtvnud nahale. Seda muidugi juhul kui pole vastunäidustusi.

Regulaarne kodune näohooldus tee nii:

  • igal hommikul ja õhtul puhasta näonahk, niisuta toonikuga, kasuta kreemi ja seerumit,
  • koori näonahka kord nädalas,
  • kasuta kaks korda kuus niisutavad, säraandvat või trimmivat maski,
  • toidulisandina kasuta kuuridena kollageenjooke,
  • tee näolihaste harjutusi,
  • järgi tervislikke eluviise - joo vett, toitu tervislikult, maga hästi ja harrasta õues tervisesporti,
  • hoia positiivset meelelaadi!
Hoia positiivset meelelaadi! Foto: Hector Landaeta, Freeimages