Uudised

GALERII | „Kodutunde“ produtsent Kristi Niloviga Signe Lahteini haual (26)

LISA KOMMENTAAR

Kats3. oktoober 2018, 00:52
Nilov.. sa ei saa tunda sama valu mida tunnevad Signe perekond ja sugulased. Mida peaks tundma tema lähedased kui nad siin üle kuu loevad Sinu kirjutatud artikleid kui kurb sa oled et Signet ei ole. Me saime sellest ammu juba aru. Ma usun et võin öelda paljude eestlaste eest et Signega juhtunud õnnetus läks ja läheb endiselt paljudele korda aga kõik leinavad teda vaikselt. Palun austa Signe perekonda ja lähedasi ja ära enam kirjuta Signest. Need artiklid ju teda Meile teda tagasi ei too. Ja minu arust on see kohatu et mingi fotojäädvustus tehakse haual. Ja kui matused on siis loomulikult üks pilt aga et sa lähed loo jaoks sinna hauale ekstra fotograafiga vot see on TASE. Kahju et fotograaf oli nii rumal et seda kõike jäädvustas.
Lugeja26. september 2018, 17:55
"Tüliga ei tohi magama minna...". No sel juhul peaks proua produtsent olema juba aastaida magamata. Kes teda natukenegi tunnevad (mitte teavad) siis on ta suurepärane intriigipunuja ja tüli keerutaja.
26. september 2018, 17:52
Kupi26. september 2018, 15:49
Ma jätaks enne fotograafi koju kui koera
minu arvates26. september 2018, 15:06
on lugu liigutav ja ei poseeri Nilov kuidagi. Ta tõesti leinab ja ärgem süüdistagem teda milleski.
Mööduja16. september 2018, 16:35
Olen eelnevaga nöus.igaüks leinab omamoodi.Kuid ei ole vöimeline aru saamast,sellest,kuidas Kristi teeb kalmistul käimisest teistele näitamiseks piltidega igastOMA liigutusest näitemängu.Völgned selgituse tagamaast,riivatud on paljude inimeste tundeid.
Olen 26. september 2018, 16:51
sinuga nõus, mammi Nilov teeb tsirkust. Must leinakleit ja plätud jalas! Ja nii kurvakene! Miks jääb mulje, et see on teeseldud lein, et pildil olla?
tartlane15. september 2018, 08:16
Raadi kalmistu väravas on silt, mis keelab koeraga sisenemise. Mu meelest on see mõistlik, kuigi olen koerapidaja ja -sõber. Berni karjakoer käitub ilmselt soliidselt . Aga kujutage ette, kui igaüks võtab oma koera kaasa, sest kalmistul ju ilus jalutad?. Tuleb leinarongkäik ja koerad hakkavad koos haukuma. Mõni pääseb ohelikust lahti ja kukub üle haudade silkama? Koerad on ettearvamatud nagu kaheaastased lapsed. Iial ei tea, mis neile pähe tuleb
käin kalmistul tihti15. september 2018, 08:56
ja alati koeraga, sest mitu korda on seal vanainimesi rünnatud ja käekotid varastatud, ei taha midagi sellist üle elada
Lumehelves19. september 2018, 10:18
Aga mina ei taha, et sinu koer minu lähedase hauale roojab või jalga tõstab!
mnjah14. september 2018, 23:42
Mida kuradit, see on juba liig, mis liig. Lugupeetud ajakirjanik, minul sündis poeg surnult, äkki saad tulla ja teha selfi?
Kätlin Heinsoo14. september 2018, 13:22
Kodutunde saade tuleks ära lõpetada.
Kätlin Heinsoole14. september 2018, 19:51
olen sinuga nõus. Olen sinna saatesse ka korduvalt annetanud aga mitmestki saatest on jäänud abivajajatest halb mulje ja eriti tekkis küsimus, kas kunstripsmeid plõksutav ja kunstküüntega (mis ei ole odav aksessuaar) vehkiv tädi ikka vajab seda abi. Mannetu on haual käimisest galerii teha. Leinatakse hinges, mitte showga.
Kristile14. september 2018, 11:42
Saan aru Su leinast, aga leinata võib ka ilma fotograafita. Ja palun lase Signest lahti, tema ei saa lahkuda sinna kuhu ta minema peab. Kustuta telefoni number, palu andeks, et oled teda siin hoidnud ja lase lahti. Elu lähebki edasi, iseasi kuidas. Kui lein on tõeline, siis leinama Sa jäädki, ainult valu läheb vähemaks ja tuhmimaks. Ainult endal ei pea mõtlema. Ja Signe valvab nagunii enda lähedasi sealt kusagilt.
See selleks14. september 2018, 09:40
Miks ei avalda Lõuna Prefektuur selle õnnetuse tegelikke asjaolusid? Kas menetlustoimingud tehti taas nii hooletult, et nendega polegi midagi teha ja türklase jutt, mis on sulaselge vale, võetakse uurimise aluseks.
Asjaolud on selged küll neile, kes igapäevaselt raskeveokitega sõidavad- türklase ees liikunud saateauto sõitis kordades üle türklase võimete, sest türklane (21 a vana) polnud mitte kunagi varem kiilasjääl sõidukit juhtinud. Saateauto võis liikuda vastavalt seadusele kuni 80 km/h ja naeltel. Temale järgnes ülegabariidilise veosega, talveks sobimatu sillavalemiga, peegelsiledate rehvidega, kogenematu juhiga raskeveok jumbohaagisega.
Vähimgi pidurile vajutamine sellise kooslusega on katastroof.
Aga arvatavasti mingil põhjusel türklane seda tegi ja hetke pärast oli ta veok vastassuunavööndis ja haagis teega risti.
Vastutulnud Signe nägi tema suunavööndis vaid temale silmanäitavaid, pimestavaid tulesi, selle taga tee kohu laiuses sulgenud, vastulibisevat haagist aga mitte.
Kas reflektoorselt või teadlikult püüdis Signe mööduda laubaka vältimiseks veokist vasakult, kuid seal oli ees haagis, mida sellises situatsioonis näha polnud võimalik.
Haagise PAREMALE küljele on KESKELE sisse sõidetud! Haagise sellisel, kirjeldatud moel "kääri" minemine võtab aega sekundeid- seega oli see juhtunud enne Signe sõidukiga kohtumist.
Selles loos on peasüü saatemasina juhil, kes kõikide eelduste kohaselt tahtis ruttu töö kaelast ära saada ja liikus türklasest juhi jaoks ilmselgelt selle oskustele ja teeoludele mittevastava kiirusega. Järgmine ontürklane, kes pidi aduma teeolude ja tema oskuste mittevastavust ja peatuma, tegema läbi raadiojaama saatele selgeks, et keeldub selliste teeolude korral kas üldse edasi liikumast või teeb seda väikesel kiirusel
Oma elu päästa püüdnud Signe ei ole üldse süüdi.
Siit tekivad ka küsimused, nt kes oli eesliikunud ja kiirust dikteerinud saatemasina juht? Mis konstruktsiooni veeti, et sellest ei räägita, kuhu kadus türklane ja kas temaga üldse keegi veel menetluse käigus vestelnud/kohtunud on.
Väga vaikne on see uurimine.
Lisaks14. september 2018, 10:18
Kui türklase veok oli retarderiga, siis kiilasjääl piisab kaose tekitamiseks vaid gaasipedaali vabastamisest kui retarder on sisse külitatud- türklane ei pruukinud üldse seda teada nt.
Retarder on hüdropidur, mis rakendub pedaali vabastamisel ja vastavalt valitud režiimile on väga tõhus, oskaja suvel tavapidurit praktiliselt ei kasutagi.
Talvel aga ei saa seda libedaga kasutada, sest see töötab vaid vedavale sillale ja tekitab rakendumisel kaose.
Rumeenlased ja bulgarid end sellega tapavadki Skandinaavias. Teisi ka.
Kuidas sellised14. september 2018, 08:19
galeriid küll sünnivad? Mis kiiks peab Nilovil olema, et helistab Kuhugi ja ütleb, et ma võtan koera, teen kurva näo pähe,lähen surnuaiale ja teie tulge pildistama. Või siis vastupidi, ajakirjanik kutsub, et tule, teeme galerii ning Nilov tõmbab musta ürbi üle ja tõttab koeraga kohale? Väga haige. Mul on Signe lähedastest kahju, selline labasus tuleb neil üle elada.
....14. september 2018, 08:40
võibolla läkski sinna koos ajakirjanikuga, et mõlemale reklaamib teha - ajakirjanik saab loo eest honorari ja KN enda edevust rahuldada. Pildil on suur inime - kas neid on seal ühes pakendis nüüd mitu ja seda taheti kuulutada? Näitas ju end alles ühe noore mehega, kel omal ka väikesed lapsed. Koera osas ei ütle midagi - kui koer on rihmas ja ei reosta, siis ei pea ma seda sobimatuks, isegi olem ema ja vanavanemate haudadel käinud koos koeraga, küll ammu aastaid tagasi. See koer oli neile inimestele ka kallis ja ei tundunud sugugi sobimatu koos temaga seal olla ja meenutada, koer oli koolitatud ja kalmistul ei jooksnud, haukunud ega ka väljutanud midagi.
Pole õelusekott...15. september 2018, 13:50
...aga mis teil inimesed viga on,et ainult ülbitsete oma kommentaarides ja pitsite sappi?Ka mina mõtlen Signele väga tihti ,lihtsalt teadsin teda teleka vahendusel aga hinge läks väga tema ootamatu surm.Mõtlen ta poegade peale,kuidas nad küll hakkama peavad saama ilma emata?Mis siis,et tehti lugu,et Kristi teda sügavalt leinab ja ta haual käib ja et sellest lugu tehti.Ärge lugege,kui teid see nii närviliseks ja kurjaks teeb!Poleks uskunud,et eestlane nii hirmus rahvus on aga on,kogu interneti kommentaarid kubisevad õelusest ja vihkamisest,kes ei seedi praegust valitsust,kellele ei meeldi Uudo Sepp,no see vahva noormees superstaari saatest jne.Heitke korraks pilk peeglisse ja küsige endalt,kas ma ise olen oma elu õigesti elanud,kas mul on õigust kedagi kritiseerida ja halvustada!Isegi Presideni kirutakse ja sõimatakse hirmsate sõnadega,mul on häbi,et eestlane selline mats on!
Häbenege ometi14. september 2018, 08:12
Vastik ja valus on kui suurest õnnetusest tehakse meediatsirkus. Galerii haual käimisest!? Enam labasemaks ei saa vist minna.
milleks14. september 2018, 08:12
loomulik, et käiakse omaste või tuttavate haual, aga sellest ei pea ajalehes uudist tegema. Midagi on valesti siin pildil.
Piret14. september 2018, 06:52
Muuseas, koeraga kalmistul ei käida!
Hea Piret14. september 2018, 09:45
Oma peremehesse kiindunud ja temaga kogu oma koeraelu veetnud koeraga käiksin küll, niisama mitte.
Kas sinu lahkunud lähedaste hauad on korras muidu? Surnuaedades on päris uusi haudu, mis on hullemas seisus, kui minu koerte hauad.
!15. september 2018, 04:07
Sina ära käi, aga mina käin. Mu koer tundub olema viisakam, kui sina. Sinusugune 6eluskott peaks kalmistul käima eriloa aluselt
Lemme14. september 2018, 06:33
Nilov soojendab asja veelkord üles..
Mati14. september 2018, 01:14
Aga milleks selline jutt. Milleks? Toores Nilovi egotripp