Tehnika

Ravimijoove on ohtlik: politsei võib „laksu” all juhi roolist kõrvaldada (6)

LISA KOMMENTAAR

Oss. 16. august 2018, 16:35
sotsid õigel teel-ravimid mitte odav viin.
Kui politsei väidab,15. august 2018, 13:10
et mul on ravimi joove, peab ta seda ka tõestama. Tahaksin teada, kuidas see tõestamine seadusega kooskõlas toimub?
Ääretult lihtsalt selle vajadusel15. august 2018, 19:31
Võetakse isekopeeruv joobe tuvastamise protokoll, siis kirjutatakse sinna millise kliinilise pildi alusel on alust kahelda, et kodanik on joobes. Selgitatakse menetlustoimingut ja sellega kaasnevaid kohustusi ja õigusi. Tehakse kiirtest, sest kõik psühhotroopsed ravimid on samade ainete alustel tehtud kui mittelegaalsed narkootilised ained.
Keeldumise ehk positiivse näidu korral tehakse korrektne test vereproovi alusel meditsiiniasutuses, vajadusel kasutatakse sundi.
Ja tegelikult sarnane toiming tuleb läbi viia ka alkoholijoobe tuvastamisel. See "kõik puhuvad" on statistika parandamiseks korraldatud ebaseaduslik tegevus, no, et kontrolliti niipalju ja oleme tublid.
Ilma joobe kliiniliste tunnusteta ei luba tegelikult seadus kodanikku mingile kontrollile allutada ja kontrollida tohib peale joobe tuvastamise protokolli täitmist ja asjade selgitamist.
"Puhuge siia..." on 100% ebaseaduslik.
Tegelikult on probleem suur15. august 2018, 10:51
Kergekäeliselt ja farmaatsiamaffia pealesurutavate ravimite mõju on suur. Kõik ravimid, mis on seotud kas antidepressantide, trankvilisaatorite, rahustite jms moonutavad tegelikkust. Kui inimesel on lein, mure, alkoholism, mis iganes ja peale keemiliste ainete manustamist hakkab hea, siis see ongi aju elektrokeemia muutmise tagajärjel tekitatud "teistmoodi tegelikkus", mis ei erine mitte mingilgi moel mittelegaalsete psühhotroopsete ainete mõjust.
Kui nüüd on liikluses massiliselt selliseid, hetkel "teistmoodi tegelikkuses" olevaid liiklejaid- siis ei tasu ka imestada, et paljud neist on täiesti ebaadekvaatsed ja seda täiesti legaalselt. Tegelikult puudub neil enese üle kontroll ja võime adekvaatselt olukordi hinnata.
Samas inimene15. august 2018, 23:52
kes tarvitab antidepressante ja rahusteid ei sobi nii või naa rooli taha.
selle vältimiseks 15. august 2018, 09:37
on ( soomes kindlasti ) ravimipakendil punane kolmnurk . Sedalaadi ravimite tarvitamisel ei tohi autot juhtida . Endalgi mitmeid aastaid tagasi kogemata kogetud, önneks oli töökaaslased load olemas ja auto vahetas juhti. Soomes on sedalaadi juhtumida samastatud narkojoobes juhtimisega .
Näiteks sirdalud - on väga töhus seljavalu ravim aga järelmüju tugev !