Vahvaid ideid, mida algaval nädalavahetusel teha! Foto: Foto: Pixabay.com
Uudised
6. juuli 2018, 10:07

NÄDALAVAHETUSEKS: üritused, mida külastada 6.-8. juulil

Suvi koos erinevate üritustega on täies hoos. Siin põgus ülevaade erinevatest laatadest, kontserditest ja etendustest, mis ootavad sind sellel nädalavahetusel.

Elva kodukohvikud kutsuvad külla!

Elva kohvikutepäevtoimub 7. juulil. Seega on kõigil põhjust oma sammud Elva poole seada, sest just siis avatakse männilinnas viiendat korda kodukohvikud, kus elvalased võõrustavad lahkelt nii lähedalt kui kaugemalt saabunud külalisi. Sel aastal saad maiustada Šokolaadikohvikus ja Tordikohvikus, maitsta saviahjus küpsetatud pitsasid või sushit . Hommikut saad alustada hommikusöögikohvikus või joogakohvikus ning õhtu lõpetada Ultima Thule laulude saatel. Sinna vahele mahub maitsvaid suupisteid, suppe, praade ja kosutavaid jooke kokku 18 kohvikus!

Kaasaegne tsirkus Paides

Big Wolf Company suvetuurjõuab kaasaegse tsirkuse lavastusega "Igavikuline õhtusöök" Paide Muusika- ja Teatrimajja 7. juulil.  Mööda maailma rännanud Eesti artistid Grete Gross ja Lizeth Wolk on naasnud suvetuuriks kodumaile, et tuua publiku ette lugu ühest eluajast - muutustest, vananemisest, üksindusest ja unistustest. "Igavikuline õhtusöök" on kummardus traditsioonilisele tsirkusele, suurendusklaasis lugu artistiks olemisest, särast ja selle tuhmumisest. Kontserdid Ida-VirumaalKahekümnendat korda toimuv ja kahekümne kontserdiga "7 linna muusika" festivalon leidnud keskse koha Ida-Virumaa muusikaelus. Sellele nädalavahetusel toimuvad kontserdid:

6. juulil esinevad Jõhvi Mihkli kirikus Marko Matvere, Liisi Koikson jt
7. juuli  saab Noorus SPA & Hoteli õuel kuulata Birgit Sarrapit koos kitarrist Peter Põderiga. Kontsert on tasuta.
8. juulil saab Kukruse Polaarmõisas kuulata Mari Jürjensi soolokontserdit.

Päikseloojangud vestlusõhtu ja teatrigaKabli Päikeseloojangu festivalootabkuulama ja nautima.

6. juulil toimub Kabli Aidas Jüri Aarma vestlusõhtu NAINE
8. juulil oodatakse Kabli Aidas kogupere-etendusele "Piip ja Tuut kontserdil"

Vanavara huvilisele

Juba 20. aastat on juuli esimesel laupäeval Seidla mõisa pargis antiigilaadal Kila-Kola koos kõik Eesti antiigikaupmehed koos Läti ja Leedu ametivendadega. Seda kõike selleks, et pakkuda vanavara huvilistele parimat kaupa. Sel aastal oodatakse kõiki huvilisi ostma ja uudistama 7. juulil.